BUTEL בייני לביין FROG CANT CREW זה שלי: BE COM CREW.
M MEone New member 4/6/07 #7 אחלה באטל... לפי דעתי שניכם עשיתם יה אבל יותר אהבתי את של frog cant crew
S Swanskee New member 4/6/07 #5 אחי זה כבר ממש 420 אתה לא חושב? כאילו הA והקיקים.. בכלל המבנה של הבארים.... תנסה קצת יותר לגוון....
S SNK New member 5/6/07 #17 מה? בחיים לא ראיתי 042 בחיפה... ואני בכלל מ42* למרות שכנראה עכשיו זה ישתנה.. כבר יותר מידי קרויים טובים ממש עם שמות דומים.. חח ואנחנו קרו של טויים.. ><
מה? בחיים לא ראיתי 042 בחיפה... ואני בכלל מ42* למרות שכנראה עכשיו זה ישתנה.. כבר יותר מידי קרויים טובים ממש עם שמות דומים.. חח ואנחנו קרו של טויים.. ><
E esari New member 4/6/07 #9 איך אתה משווה את מה שהוא עשה לעבודות של 420 הדימיון קיים בין העבודות לדברים ש420 עשה מלפני חצי שנה עד שנה. היום זה משהו אחר, לפחות בעיניי.
איך אתה משווה את מה שהוא עשה לעבודות של 420 הדימיון קיים בין העבודות לדברים ש420 עשה מלפני חצי שנה עד שנה. היום זה משהו אחר, לפחות בעיניי.
S Swanskee New member 4/6/07 #10 ברור.... התכוונתי לדברים היותר ישנים שלו... ול- BE תנסה לקרב את האותיות שיזרום יותר... או למלא חלל בצורה אחרת.. זה לא כל כך זורם.. האותיות עצמן לבד נראות טוב אבל בכללי פחות...
ברור.... התכוונתי לדברים היותר ישנים שלו... ול- BE תנסה לקרב את האותיות שיזרום יותר... או למלא חלל בצורה אחרת.. זה לא כל כך זורם.. האותיות עצמן לבד נראות טוב אבל בכללי פחות...
M minyman New member 4/6/07 #13 שתי העבודות עקומות... חסרות פופורציה...וחסר בסיס.... אני לא מבין להן כל הטויז כן רצים... כל טוי שבא כופץ עם איזה סקץ' עקום במקום לעבוד על דברים בסיסיים...
שתי העבודות עקומות... חסרות פופורציה...וחסר בסיס.... אני לא מבין להן כל הטויז כן רצים... כל טוי שבא כופץ עם איזה סקץ' עקום במקום לעבוד על דברים בסיסיים...
S Swanskee New member 5/6/07 #20 סליחה גבר וזה לא היה השוואה שלך אליו זה היה שלו אליך... משו כמו "יותר מידי השראה" ממך.... בכל מקרה עזבו....
סליחה גבר וזה לא היה השוואה שלך אליו זה היה שלו אליך... משו כמו "יותר מידי השראה" ממך.... בכל מקרה עזבו....