BUTTERS - well that´s me!

reshef

New member
BUTTERS - well that´s me!

הפרק אתמול היה ממש על הפנים... ולמרות שאני מחבב את באטרס... סתם רצו שנכיר את ההורים שלו ואותו יותר טוב לפני שהוא נכנס כדמות ראשית. יכלו לעשות את זה הרבה יותר משעשע.

rainbowgirl

New member
הפרק אתמול היה פרק יפה ומוזר

הכי מצחיק בפרק היה שבטרס מצא את אבא שלו בסרט וכו´,ואז אמר לאמא שלו וניראה כאילו -כולם עושים את זה,לא?.

Kazuya

New member
הפרק היה ממש טוב...

אפילו אח שלי שהוא לא צופה בסדרה בכלל צחק כל פעם שהיה את "Butters - that´s me" הקטע הכי טוב היה שאבא שלו התראיין לתקשורת והוא אמר שמי שרצח צריך להודות והמצלמה התמקדה על או ג´יי סימפסון שחייך...

אעלק עך הפנים... דווקא ממש אהבתי

אבל על טעם ועל ריח אין להתוכח! וזה מזכיר לי משפט חכם סיני עתיק שהולך כך: "אם אין לך מה לומר, אמור משפט חכם סיני עתיק!"

Flip Cheezy

New member
החלק הכי יפה היה

שהאבא שלו התוודה שהוא הומו וקרטמן צחק עליו משהו כזה - "וואוו הוו"

Chloe

New member
זה היה

אחד הפרקים הכי משעממים או בעצם הכי משעמם שראיתי

GroovyGirl

New member
באטרס-חולניות בתחפושת הומור

צודק... הקטע עם האמא היה די חולני ... וגם הבדיחה עם הפורטוריקני היתה די עלובה ומאולצת, צודק /ת יכלו לעשות את הפרק יותר מוצלח , הורים שלו דפוקים לגמרי (אמא רוצחת את הבן שלה?!) וחבל....

זה פרק מעולה!

במיוחד היה מצחיק איך שהיו בבית הזונות של ההומואים! חחח זה היה גדול :) ואז החלק המצחיק זה אחרי שהם מצאו כבר את באטרס :) הגמד

kazu

New member
זה היה אחלה פרק!!!

זה היה אחלה פרק!!! אהבתי שהוא ביקש מהזקן הזה שיגיד לו איפה סאות´ פארק ואז הוא אומר שצריך ללכת דרך היער הזה שיש שם זקן שאוכל ילדים ואחרי שבאטרס הלך לשם הוא אמר:"או שסאות´ פארק בכיוון הזה..." זה היה גדול!!!

למעלה