BUY

maik8383

New member
BUY

שלום שמי מיכאל לדוגמא אני רוצה לקנות מוצר מאתר אזשהוא ואני צריך להרשם אליו בשביל להזמין את המוצר אני צריך לרשום איפו אני גר את מספר האשרי שלי וכ``ו . ברצוני לדעת האים יש כזות תוכנה שמבצעת את הדבר הבא : שאחרי שאזמנתי את המוצר הפרטים שלי לא ישארו אצל מישא קניתי בשביל להיות מבוטחים מהקרים. אים יש כזות תוכנה אז איפו אני יכול להוריד אותה את התשובה תשלחו לי ל אי מייל [email protected] תודה מראש !!!

alexsam

New member
שאלה......???!!!!!

למה אתה חושב שאתה רושם את הפרטים האלו?????? בשביל היופי???? אז לא זה נועד בשביל חברות כרטיסי אשראי ולחברות המספקות את המוצר. יש פרוטוקולים להגנה בקניה באינטרנט שמבטיחים את הבטחת המידע שאתה מוסר, כמובן לא מושרים את המידע לכל אתר שמבקש את זה אלא רק לאתרים שמוכרים ואתה יודע מה הם הפרוטוקלי הגנה שלהם (לדוגמה ``תפוז``). לדעתי קניה באינטרנט זה דבר בטוח וזה העתיד של שוק הצרכנות וזה תורם מאוד לכלכלה. נ.ב. לידיעתך כל קניה באינטרנט מבוטחת ע``י חברות לכרטיסי אשראי ואין שום בעיה לקבל החזר עבור חיוב שנעשה באינטרנט שלא אישור ממך כך שזה באמת בטוח. ובקשר לשאלה ......אז לא ....אין תוכנה כזאת. בכבוד רב ממנהל הפורום.

למעלה