Buying a house for dummies

shilaF29

New member
Buying a house for dummies

אחרי 7 שנים של בעלות על דירה בקו-אופ, אנחנו מתחילים לשקול קניה של בית.
אנחנו חסרי כל מושג איך להעריך מה יהיו ההוצאות החודשיות שלנו, מה שמקשה עלינו להחליט מה גובה החזר המשכנתא שנוכל להרשות לעצמנו = מה המחיר שנוכל להשקיע בבית.
אני מבינה שיהיו הוצאות שאנחנו לא רגילים אליהם היום (חימום, ניקוי שלג, טיפול בגג (?), חשבונות חשמל גבוהים יותר) אבל אני לא יודעת להעריך לכמה זה מצטבר בחודש / שנה בממוצע.

יש איזשהו כלל אצבע? נוסחאות כלליות?
אני אעריך כל מידע או קישור שיתן לנו איזשהו מושג למה לצפות.

iris mom of two

New member
אי אפשר לדעת

זה תלוי בטיב הבדוד. בבית הקודם, שהיה יותר קטן מהנוכחי, שילמתי $200 ומעלה חשמל לחודש. פה אני משלמת חצי, אבל החמום על גז, בשול על גז, וחמום מים על גז שעולה לי כ$100 בחודש בחורף, וזניח (היה לי מלוי אחד מאפריל) בקיץ. אה, וחימום בבית הקודם היה כ$2,000 לחורף, בין סולר וpellets.
&nbsp
זה תלוי בגודל הבית. וכמה אתם עושים לבד. אנחנו מנקים שלג לבד, קוצצים דשא לבד, אין טפול בגג, כל 20 שנה מחליפים גג. יש לנו מפלסת שלג שקנינו לפני 5 שנים ב$1,000, וטפול שנתי בה עולה כ$150. יש לנו ילד בן 19 שגר בבית שעולה יותר מדי, ומקצצת דשא שעלתה רק $400 שהוא דוחף פעם בשבוע. כשמטלות הקולג' לא מדי גבוהות.
&nbsp
ככל שהבית ישן יותר יהיו יותר תקונים. דברים כמו להחליף ברז, אסלה, וכדומה. ככל שאת מסוגלים לעשות יותר לבד, זה יהיה יותר זול

shilaF29

New member
תודה רבה על התגובה המפורטת

איזה הבדל, $100 לחימום בבית אחד, ו-2000 לחורף בבית אחר.
כרגע אנחנו בהרגשה שיש לנו כסף ספייר כל חודש ואנחנו בשלים למעבר לבית, אבל מלחיץ אותי שנעשה את הצעד ונמצא את עצמינו בבור בלי תחתית מבחינת הוצאות, רק כי לא למדנו על זה מספיק.

הצחקת אותי עם הילד שעולה לכם יותר מדי

למעלה