By Popular Demand - משחק חדש

By Popular Demand - משחק חדש../images/Emo70.gif

אז כמו שנאמר בכותרת, משחק חדש
למשחק קוראים 'By Popular Demand' והוא רץ בפורומים שונים בהצלחה ואני מקווה שגם פה זה ילך לא פחות טוב. אז מה עושים בעצם? או, יופי ששאלתם
החוקים נורא פשוטים: אני בוחר כל סיבוב חמש קטגוריות שונות, לדוגמה: "שיר באנגלית" (כמובן שבמשחק עצמו אני אתן קטגוריות פחות כלליות מזאת, אבל גם לא ממש ספציפיות, כמו "שם של אלבום של שי גבסו"..). ואז כל משתתף ישלח את הבחירות שלו לקטגוריות לכינוי פורום משחקי שירים (שמואדם, ככה שקשה לפספס אותו
). וגם אני מראש אבחר מה שדורשת הקטגוריה. רגע? יש ניקוד או משהו? אכן יש ניקוד. שיטת הניקוד היא כזו:
אם לקטגוריה "שיר באנגלית" שמונה אנשים (רוב, לצורך הדוגמה) בחרו בשיר Crazy של Seal, כל אחד מקבל 16 נק' (=מס' האנשים שבחרו בשיר כפול שתיים, כי זאת בחירת הרוב).
אם לקטגוריה "שיר באנגלית" אני בחרתי את Toxic של Britney Spears ועוד ארבעה אנשים בחרו בו, כל אחד מהארבעה מקבל שמונה נקודות (=מספר האנשים שבחרו בשיר, כולל אני, פלוס שלוש נקודות בונוס, כי גם זאת גם הבחירה שלי).
אם לקטגוריה "שיר באנגלית" שני אנשים בחרו ב-London Calling של The Clash, כל אחד יקבל שתי נקודות (=מס' האנשים שבחרו בשיר).
הערה: אם הרוב הוא גם הבחירה שלי אז 3 נקודות הבונוס נוספות **אחרי** ההכפלה, לא לפני. אם יש שאלות, אתם מוזמנים לשאול אותם כאן, אם לא אז יאללה, להודעה הבאה

BPD סבב ראשון../images/Emo70.gif

כל סבב יימשך שלושה ימים (אלא אם כן לא תהיה הענות מספקת ואז אצטרך למשוך טיפה יותר..) אגב, נבדקת אפשרות לפרסים למובילים, אז שווה להשתתף
הקטגוריות להפעם:
חידוש באנגלית לשיר של הביטלס.
שיר בעברית שנכתב על מוזיקאי אחר.
שיר באנגלית שמסמפל קטע מוזיקה קלאסית (מוצארט, באך, בטהובן וכו').
הרכב מוזיקלי לועזי של שלושה אנשים.
זמרת בלונדינית משנות האלפיים. זיכרו: אתם צריכים לנסות ולקלוע לבחירה הכי פופולרית, ז"א שהכי הרבה אנשים יכירו ויחשבו עליה כשהם רואים את הקטגוריה
נא לשלוח תשובות רק לניק הזה ולא לניק הניהולי, Chandler Rulz. ב-ה-צ-ל-ח-ה

למעלה