By The Way Vs. Mother's Milk- סיכום

hellrazor1

New member
By The Way Vs. Mother's Milk- סיכום

ע"פ חברי הפורום( מי שטרח להצביע בכל הצבעה ואלה שהצטרפו מדי פעם) השילוב המושלם בין הדיסקים יהיה: Good Time Boys 7-11 מול By The Way Higher Ground 0-18 מול Universally Speaking Subway To Venus 5-9 מול This Is The Place Dosed 2-15 מול Magic Johnson Don't Forget Me 4-10 מול Nobody Weird Like Me Knock Me Down 1-16 מול The Zephyr Song Taste The Pain11-15 מול Can't Stop Stone Cold Bush 1-14 מול I Could Die For You Fire 0-10 מול Midnight Pretty Little Ditty 5-11 מול Throw Away Your Television Punk Rock Classic 4-13 מול Cabron Sexy Mexican Maid 3-8 מול Tear Johnny, Kick A Hole In The Sky 4-8 מול On Mercury מתוך 13 השירים 11 מתוך Mother's Milk ורק 2 מתוך By The Way לחברים החדשים בפורום אני פונה כדי להתחיל להצביע ואולי לשמוע את האלבומים הישנים יותר כי הם השלב הבא זה המקום להודיע שהקרב הבא הוא: Uplift Mofo Party Plan Vs. One Hot Minute יהיה מעניין בהצלחה ותודה על ההיענות הרבה יחסית!!

lollapalooza

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

המון תודה על ההשקעה, אני שמחה שהאלבום הטוב יותר קיבל את ההכרה שמגיעה לו. הסיכום ייכנס לטאגליינס מתישהו בקרוב (יש לי קצת בעיות עם זה עכשיו...)

../images/Emo45.gif כל הכבוד על ההשקעה.

למרות שאני עדיין לא חושבת שזה היה קרב הוגן

rageme

New member
סוף סוףך האלבום ה"חדש" יותר יזכה

ואני מדבר על one hot minute.

hellrazor1

New member
את יכולה להוריד שיר שיר

ואז גם תצביעי לפי רמת השירים ככה עדיף

lollapalooza

New member
ויותר עדיף

שלא נמליץ אחד לשני לעבור על החוק על גבי הפורום.

lollapalooza

New member
חחח אצלי זה הפוך

OHM כבר חרוש, אבל את האפליפט לא שמעתי כבר מזמן...

hellrazor1

New member
למי שרוצה להתכונן

אני מתחיל בדיוק ב-10 לחודש ומעלה לא לפני

On drugs

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד על המאמץ

הדיסק הטוב ביותר ניצח!!!!

hellrazor1

New member
ואין מועדי ב'!!!!!

סתם רק שאלה דיסקים שצריך באמת לשמוע שיר שיר כדי להצביע כמו שצריך ואני מעדיף שיצביעו שניים שבאמת מכירים את השירים מאשר שיצביעו עשרים שמצביעים לפי השם של השיר

למעלה