By The Way Vs. Mother's Milk קרב 4 והפעם Dosed Vs. Magic Johnson
L lollapalooza New member 9/3/04 #3 Dosed גם כי הוא אחד היותר נחמדים בביי דה ויי, גם כי ג'ון שר בפזמון ובעיקר כי אני שונאת את מג'יק ג'ונסון (השיר, לא האיש...)
Dosed גם כי הוא אחד היותר נחמדים בביי דה ויי, גם כי ג'ון שר בפזמון ובעיקר כי אני שונאת את מג'יק ג'ונסון (השיר, לא האיש...)
ג גיל מ New member 9/3/04 #5 Dosed Dosed שיר חביב אבל את מג'יק ג'ונסון אני פשוט לא יכול לסבול (את השיר לא את השחקן)
A AnGela המקורית New member 9/3/04 #6 ../images/Emo182.gifלגבי כל הקרבות שהיו... אני בדרך כלל לא הסכמתי לכל אבל הפעם מצאתי לנכון כי doesd לוקח בגדול פה.
../images/Emo182.gifלגבי כל הקרבות שהיו... אני בדרך כלל לא הסכמתי לכל אבל הפעם מצאתי לנכון כי doesd לוקח בגדול פה.
T the papercut New member 9/3/04 #8 Dosed אני זוכר ששמעתי אותו בפעם הראשונה בתוכנית של דני סידס ב-102FM אחד היותר ב"כדרך אגב" ומג'יק ג'ונסון זוועתי(לא השחקן,השחקן נכה)
Dosed אני זוכר ששמעתי אותו בפעם הראשונה בתוכנית של דני סידס ב-102FM אחד היותר ב"כדרך אגב" ומג'יק ג'ונסון זוועתי(לא השחקן,השחקן נכה)
H hellrazor1 New member 9/3/04 #12 Dosed שיר חביב פלוס גם מה עוד שמג'יק ג'ונסון הוא השיר הכי גרוע במדרז מילק הנהדר אבל בקרוב נגיע לזוועה הכי גדולה של הלהקה(אהמ קארון אהמ)
Dosed שיר חביב פלוס גם מה עוד שמג'יק ג'ונסון הוא השיר הכי גרוע במדרז מילק הנהדר אבל בקרוב נגיע לזוועה הכי גדולה של הלהקה(אהמ קארון אהמ)
A AnGela המקורית New member 9/3/04 #13 ../images/Emo182.gifבדיוק... קארון גורם לי להקיא שאני בטעות מגיעה לשיר הזה בBTW. ב3 מילים: זה שיר ג-ר-ו-ע!
../images/Emo182.gifבדיוק... קארון גורם לי להקיא שאני בטעות מגיעה לשיר הזה בBTW. ב3 מילים: זה שיר ג-ר-ו-ע!
D dont drop the soap New member 9/3/04 #16 לא מכיר את Dosed אבל לדעתי Magic Johnson הוא אחד מהטובים בדיסק, הגיטרה בו פשוט גורמת לי לגמור
ד דור rhcp New member 10/3/04 #18 magic johnson לא בצחוק... לדעתי השירים שהכי היה לי קשה להחליט ביינתיפ אני מעדיף את magic