by the way

Aorfec

New member
by the way

ראיתי שהשחקן (שנראה מממממששששש טוב) ששיחק ב"ווינינג לונדון" משחק גם באופרת סבון "שכנים שכנים". שם יש לו שיער צבוע קצת לבלונדיני
כל יום ב-12 בצהריי בערך.

T N T girl

New member
דהההה גילית לנו את אמריקה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח רק עכשיו שמת לב
וד"א שכנים שכנים זו סדרה מהממת *נסקלת* והיא משודרת מיום א´-ה´ בשעה 12:45

RinRan

New member
יש לי שאלה מאד חשובה../images/Emo70.gif

טוב זה לא ממש קשור לשרשור הזה אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה בשביל זה... אממממ... אוקיי זאת שאלה מאד חשובה (בשבילי) אז אני מקווה שתענו לי
איך עושים את ה... אממממ... אוקיי זה לא תלתלים... זה גלים כאלה... אז איך עושים את זה
אני מתכוונת למה שהיה לאשלי בעונה הראשונה של "מזל תאומות" ולמה שיש לאורנה דץ- אני חולה על זה בטירוף
אז איך עושים
עם בייביליס
איזה
....

mandy

New member
קארין../images/Emo68.gif

צדקת, זה עם בייביליס, יש לי שיער חלק וחברה שלי עושה לי תלתלים עם הבייביליס המדהים יש כל מיני גדלים של בייביליסים לגדלים שונים של תלתלים ויש כל מיני סוגים. לא קשה להשיג אותם. ואורנה דץ אמרה שהיא מכורה לבייביליס שלה ותראי בתמונה לגבי אשלי...

Aorfec

New member
יש לי כזה בייביליס

היה מבצע בסופר פארם לפני שנה בערך וקניתי. לא ידעתי שזה מתלתל והמוכרת אמרה לי שזה בכלל מחליק את השיער! זה די טוב עליי, כי השיער שלי גלי אבל למשל על אחותי ובת דודה שלי (שהשיער שלהן ממש חלק) זה בכלל לא עובד.

T N T girl

New member
ל-תאומות אולסן מעריצה

מי זאת אשלי ומי מרי קייט בתמונה של הבייביליס שלהן
כי לשמאלית יותר יפה

T N T girl

New member
נכון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אם מסתכלים על זה עכש

עכשיו ... אז זה באמת קל לזהות
לאשלי הרבה יותר מתאים עם בייביליס מאשר מרי קייט
דהה ...

omer wild

New member
בקשר לביביליז !!!

גם לי יש ביביליז מסלסל כבר הרבה זמן
השתמשתי בו אולי 3 פעמים
חחח...בושה...שגעתי את אבא שלי כשהוא קנה לי אותו...הוא התרוצץ בכל ניו-יורק (כי אז לא היה בארץ)... ובגלל שהשיער שלי נורא חלק אז תוך שעה שעתיים כל התלתלים נהרסים וזה ממש מכוער
בייחוד כשיש לחות זה נהרס ממש מהר

mandy

New member
אז ככה

השיער שלי גם מאוד חלק וחברה שלי עושה לי תלתלים מתי שאני רוצה אבל כשראיתי שזה לא מחזיק מעמד טוב, פשוט קניתי ספריי לייצוב שיער של וולה וככה זה נשאר יותר! ככה זה, אלה עם השיער החלק רוצות תלתלים ואלה עם התלתלים רוצות שיער חלק... רוב הפעמים!

omer wild

New member
למנדי !! את אשכרה צודקת בקשר ל...

לזה שמי שיש תלתלים רוצה חלק וההפך
חחח...קחי לדוגמא אותי ואת החברה הכי טובה שלי
מראש אני לא הולכת להשוויץ פה או משהו כזה... לי יש שיער ממש חלק ודק ולחברה שלי יש שיער מתולתל מהמם...כאילו יש לי עוד חברות מתולתלות אבל לה יש באמת שיער הכי יפה
אז היא רוצה הרבה פעמים פאן כי נמאס לה מהתלתלים ולי תמיד נמאס מהחלק אז אני רוצה לתלתל את השיער

לי דווקא

יש שיער חלק ואני ממש לא רוצה שיער מתולתל.... (*בלי להעליב כמובן את המתולתלות שבינינו*)

mandy

New member
לכן אמרתי ש

רוב הפעמים זה ככה... תארתי לעצמי שיש כאן מישהי שבאמת אוהבת את השיער שלה!

RinRan

New member
וואו...

כמה זמן לא הייתי פה וכבר נוספו מיליון הודעות רק על שאלה אחת חחחח..... אוקיי אז אם כבר מדברים על שיער- לי יש שיער גלי ועבה- איכסה
אני כל הזמן מנסה להסתיר את זה- כשאני עושה חצי קוקו או קוקו בלוף (איך שתרצו...) אז לא רואים כ"כ וכשהשיער שלי רטוב אז ברור שלא רואים אז אני מנסה לשמור על זה אחרי שאני חופפת... (פעם עשיתי 2 צמות לפני השינה אבל זה רק עשה לי תלתלים כמו של אשלי חחחחח...... כמובן שהם נהרסו אחרי שהסתרקתי..) אני מתה לשיער חלק, או אפילו לא חלק- דק
השיער שלי פשוט רעמה אחת גדולה.. אני חולה על כאלה תלתלים ואמא שלי נוסעת לבוסטון עוד שבועיים אני אבקש ממנה שתקנה לי את הבייביליס הזה ששמתם כאן, תנקיו

Alexis14

New member
אממ...

לי יש שיער רגיל, בוא נקרא לו... חלק, לא עבה ולא דק! אבל בעיה אחת גדולה- קצוות מפוצלים!!! האימה הגדולה.. ואל תגידו לי להשתמש בפנטן כי מאז שאני זוכרת את עצמי אני משתמשת בזה וזה לא עוזר... אבל בעיקרון השיער שלי די יפה.. לא מדהים אבל די טוב- אי אפשר לעשות בו קוקו/כל דבר אחר בלי שביל... זה יוצא לגמרי מעוות! ואני אוהבת מדי פעם לעשות תלתלים... ואין לי בייביליס אז אני סתם עושה צמות, ואז מפרקת. ולפעמים זה להפך- אני עושה צמות כי בא לי ואז כשאני מפרקת ´במקרה´ יוצאים תלתלים...

T N T girl

New member
מממ ...

לי יש שיער גלי לא עבה ולא דק ...
הוא יותר דומה לחלק מאשר למתולתל
מממ ... הוא פסיידר כי אני יכולה לעשות איתו כל מה שאני רק רוצה
כולל שביל חחח ... מממ ... היום אני הולכת לבקר את עמר
חחח
זה לא אמור לעניין אותכם ...
סתם
צ´או ...

shelly cool