#C תוכנה חינמית ולימוד תוכנה - היכן ?

#C תוכנה חינמית ולימוד תוכנה - היכן ?

היי חברים, החלטתי לפתח את 2 התוכניות הרשומות למטה ב #C , אשמח להמלצתכם לינק להורדת תוכנה ביתית (לא עסקית) חינמית VISUAL STUDIO ו- מהיכן הכי כדאי ללמוד את התוכנה, על פי התוכנות שאני רוצה לפתח. תוכנה 1: דרכה אפתח משחק די פשוט בו כמשתמשת אני מזינה מילים ופירושם ולאחר מכן המשחק הוא כשמופיעה לי מילה עלי לכתוב את פירושה ו/או בוחרת את פירושה מכלל המילים שהזנתי ועל פי זה הניקוד. תוכנה 2: תוכנה המגרילה מס' לוטו , כמו לוטומט (ממש לוטו), ובה גם אוכל להזין כמשתמשת מס' מסויים של טופסי לוטו, התוכנה תבדוק אם ישנה זכייה בין הטפסים שהזנתי והמספרים שהיא הגרילה בעצמה. תודה מראש,

BravoMan

Active member
הגרסה שאת מחפשת נקראת Community Edition

הנה קישור להורדה ישירה: https://visualstudio.microsoft.com/thank-you-downloading-visual-studio/?sku=Community&rel=16 &nbsp לגבי לימוד, הייתי מציע להתחיל מחיפוש סרטונים ב-youtube. אני לא יודע אם זה הכי כדאי, אבל אני לא מצליח לחשוב על מקור אחר שיתאים למתחילים לגמרי מ-0. &nbsp מקווה שמשתתפים אחרים יוכלו לתת כאן המלצות טובות יותר.

יבגניי34

New member
אפשר גם לקמפל עם visual code שזו סביבה ממש כיפית

במיוחד אתה היית צריך להמליץ על זה... cross platform ftw

BravoMan

Active member
אני משתמש בו לפיתוח Python ואני חייב להודות שבניגוד לרוב

מוצרי התוכנה של MS, הם עשו עבודה ממש טובה הפעם. &nbsp אבל, היות ומדובר בעצם ב-"עורך טקסט עם פלאגינים", שימוש בו עם שפה מקומפלת, תדרוש יותר התעסקות, בין היתר הורדה והתקנה של קומפיילר בנפרד, בחירת build system וכו'. &nbsp אני לא בטוח מה רמת התמיכה מהקופסה ב-#C של VS Code, אבל היות והשואלת רק מתחילה ללמוד את העסק, לדעתי עדיף כבר VS רגיל שמגיע כחבילה קומפלט, ועם Wizard שיצור בכמה לחיצות קצרות את השלד לפרויקטים שהשואלת רוצה.

למעלה