c/cpp run time help

• פותח הנושא gst
  • פורסם בתאריך

gst

New member
c/cpp run time help

איפה אני יכול לימצוא help על פונקציות Run time של c/cpp?(פרמטרים וכ´ו) רצוי לא בפורמט html כי אני עובד במוד טקסטואלי (בלי Xwindows) אני עובד עם RH 7.1. תודה. MakeFile not war

2 אופציות

או יותר עמוד ה man .. למה יש לך בעיה בפורמט html ?? אתה יכול להשתמש ב lynx או כל דפדפן טקסטואלי אחר .. ואז אתה יכול להיכנס ל /usr/share/doc/xxx ולראות אם מה שיש שם מספק אותך .. או באינטרטנט..

thezal

New member
יש שניים שאני יודע עליהם

שלום הראשון lynx השני links התחביר הוא : לדוגמא lynx www.cnn.com יריב

mavor

New member
נחפס ניבדוק נירעה

שלושת ה נונים של LINUX נדב

ezaton

New member
המצאה חדשה

lynx חיחיחי
תמר, יקירתי, אני אקנה כובע רק כדי להוריד אותו לפנייך. חדש, עאלק... כמעט, הייתי אומר... כמעט חדש... הרגת אותי. לינקס חדש... מצויין. כובע, תזכרי. Ez

תמר,

New member
תקרא טוב. התכוונתי ל-links

אני מקווה שתאכל אח"כ את הכובע. דרך אגב, links תומך די טוב במסגרות.

תמר,

New member
הוכחהלצידקת דברי

התוכנה (בגירסה 0.80) שוחררה לראשונה ב-24 בנובמבר 1999. (פחות משנתיים וחצי):
=== RELEASE 0.80 === Wed Nov 24 13:25:33 MET 1999 mikulas: First public release.​
(הגרסה הנוכחית היא 0.96). קישור לאתר של links

הגנון של "שמעון" ..

ואני חשבתי שרק לי יש אופי ילדותי .. ושאתם אנשים רציניים .. חוץ מזה על תפקיד "ליצן החצר" כבר השתלטתי , אלא אם כן אתם רוצים אותו ונצטרך לעשות הצבעה .. תפסיקו לריב !!! לא מתאים לכם

drak

New member
אההמם

ולמה בדיוק את חושבת ש links זה חדש ? לפי דעתי זה שוחרר לאנשים ב 24/11/1999 זה היה יום רביעי בשעה 13:25:33 אבל מי סופר :)

תמר,

New member
לצעירים כמוך זה כנראה לא חדש

אבל שנתיים וחצי זה "חם מהתנור", בייחוד יחסית ל-lynx שקיים הרבה יותר שנים. לא הצלחתי למצוא מתי הוא שוחרר לראשונה, אבל מצאתי שהגירסה הראשונה שיצאה תחת GPL (גרסה 2.4.2) יצאה ב-95´, והתוכנה היתה קיימת עוד לפני כן.

למעלה