Ca Ira

Ca Ira

האופרה של ווטרס יוצאת היום לחנויות בכל רחבי העולם - חוץ מישראל. בניגוד למה ש-NMC מסרו בשבוע שעבר, הדיסק לא יהיה היום בחנויות, ולא ברור מתי יגיע - אולי 'אחרי החגים'. כשיהיו חשדות בעניין, אדווח.

חרטושה

New member
עדיין לא התגברתי

על זה שווטרס עשה לי Ca Ira אתמול ב- MSN. שום אופרה ושום בטיח! תמיד אהבתי יותר את גילמור.

אנחנו נקבל מידע מלא מ-NMC

ברגע שיהיה להם. כך הם הבטיחו, בכל אופן. וגם: צפו להפתעות בפורום, בעניין הזה

Silvernaor

New member
ידעתי

בגלל זה שאלתי לפני כמה שבועות אם זה יצא בארץ כמו בשאר העולם התקשרתי לצליל היום לשאול אותם ואמרו שלוקח זמן עד שדיסקים מגיעים לארץ... ציף, יש לך מושג מה יהיה המחיר של זה (בשקלים)?

אני עוד לא יודעת מחירים

כפי שאמרתי למעלה, NMC הבטיחו לתת פרטים כשיהיה להם. אם אפשר לסמוך עליהם או לא... את זה אני משאירה להחלטתכם: הם גם אמרו שהדיסק יהיה בחנויות היום, והוא לא.

vegetable man

New member
ברור הרי

שהדיסק הזה יצא בטימבוקטו, מזרח טימור וטג'יקיסטן לפני שהוא יצא בארץ מה אתם לא יודעים שזה מבצע לוגיסטי מורכב ומסובך שלוקחים בו חלק טובי המומחים לפלצנות מטעם NMC המדהימים? העיקר שלרוני סופרסתם יש זהב

One Echoe

New member
דווקא די אהבתי את הדגימות.

אבל לא נראה לי שבזמן הקרוב אני אקנה את זה. אני דווקא די אוהב אופרות, אבל אני חושב שיש עוד 1000 אופרות שווה לקנות לפני האופרה של ווטארס.

ובינתיים

אפשר לשמוע את האופרה כולה, חינם ובאופן חוקי, ב-AOL: http://music.aol.com/artist/main.adp?artistid=5795

oribarak

New member
אפשר גם לשמוע את הראשון

רדי לתחתית העמוד, כתוב disc one ומתחתיו disc two, אני כרגע שומע את ההתחלה של הראשון...מעניין

ומהן התרשמותיכם?

יותר מוסיקה קלאסית או יותר רוק?( כי אני לא יכול לשמוע)

oribarak

New member
קלאסית מאוד...

זמרי אופרה, זמרות אופרה, מוזיקה קלאסית קלאסית... במבטא בריטי כבד, אני תמיד אהבתי אופרות ודברים כאלה, אבל זה לא משהו שאני אקנה או אשמע כשמשעמם לי...סליחה כמובן שזה לא גאוני כמו יצירות אחרות של ויואלדי או משהו כזה, וזה גם לא מתיימר להיות, המלודיות די פשוטות למען האמת

Silvernaor

New member
את הפתיחה של האופרה

שמעתי כבר לפני איזה חודש... אומנם זה לא מוצארט או וורדי, אבל זה אכן יפה או כמו שהמורה שלי לאורגן אמר כשהוא שמע את זה: "סוף כל סוף הוא למד מוסיקה!"

המורה שלך מדבר שטויות

לא צריך להתיימר לכתוב אופרה כדי שיגידו עליך שאתה "למדת מוסיקה". ווטרס הוא מוסיקאי כבר 40 שנה. באשר ל-Ca Ira, שמעתי את מרבית היצירה, ואני מסכימה עם דעתו של מבקר הניו יורק טיימס, שאמר שמדובר במחזמר, ולא אופרה. הוא השווה את היצירה למחזמרים של סטיבן זונדהיים (שהוא כותב מוערך), אבל הוסיף שלעיתים זה אפילו לא מגיע לרמה הזו, ונשאר ברמה של אנדרו לויד וובר (שהוא כותב לא-מוערך). מדובר באופרטה, אולי. היא לא רעה, ונעימה לאוזן. הנושאים הם הנושאים השגורים אצל ווטרס: מלחמה, אבדן, אי-צדק, השאיפה לחירות. עוד לא מצאתי איזכורים לסיד...

Silvernaor

New member
המורה שלי צחק...

תקבלי את התסריט של האופרה, אולי בכל זאת יש שם משהו על יהלומים משוגעים...

למעלה