Californication Vs. Bssm #11

Keep It Real

New member
Californication Vs. Bssm #11

.... והיום .... 11. This Velvet Glove
מול
Under The Bridge
שם השיר בכותרת, כל שאר החירטוטים בתוכן. בהצלחה.

Keep It Real

New member
Under The Bridge א-ב-ל

ויש אבל גדול אני נשבע שהייתי בוחר ב-This Velvet Glove מול כל שיר אחר, פשוט שיר מדהים, אחד הטובים בקלי' אם לא הטוב ביותר, פליי פשוט ענק בשיר הזה, והשירה של אנטוני גאונית אבל מה לעשות ... Under The Bridge אולי השיר הכי גדול של הלהקה, שיר מלא עוצמה ורגש, ובלי שום ספק אחת הבלדות הגדולות של שנות ה-90' לדעתי, הסקר הכי קשה שהיה עד עכשיו (והוא קצת עושה אבל עם This Velvet Glove, וחבל ...)

SirPsychoSexy1

New member
This Velvet Glove

שמעו... עם כל הכבוד לUNDER THE BRIDGE ויש לי המון כבוד אליו כי הוא בעצם שיר עם המון רגש... THIS VELVET GLOVE הוא שיר מדהים.. יש לו עוצמה בצורה מטורפת.. זה באמת קרב קשה לאללה! אבל אני פשוט יותר אוהב את VELVET GLOVE..

lollapalooza

New member
Under The Bridge

למרות ש- This Velvet Glove מדהים. זו אחת הבחירות הכי קשות, אם לא הקשה ביותר. ד"א הרגע היה את הקליפ לקאבר האיום והנורא של אול סיינטס. התחלחלתי קשות. גם הקליפ זוועתי בנוסף לכל.

Vdrums

New member
תחת הגשר... אין מה לעשות

אחד מהשירים הבולטים ביותר בשנות ה-90. פשוט שיר ענק, זורם לאט ומתפרץ בסוף.

hellrazor1

New member
under the bridge

אני לא אחזור על כך שהכפפה זה שיר גדול אבל אנדר זה קלאסיקה

hellrazor1

New member
אני יודע

קצת קשה לפספס את ה-velvet לא? לא היה לי כוח לכתוב הכל פשוט כמו שכתבתי שם רק אנדר אם שמת לב

Ignition

New member
Under The Bridge

כמו שאמרו this velvet glove שיר מעולה. אבל אי אפשר שלא לבחור בשיר הכי מפורסם של הלהקה (שד"א שיר יפה..)

On drugs

New member
Under The Bridge

בחירה שלי היא פשוטה השיר הזה פשוט ע נ ק הוא פשוט וטוב

This Velvet Glove

עם כל הכבוד ל-Under The Bridge (ובהחלט יש) לא משנה מה הייתם שמים מול This Velvet Glove , הבחירה שלי הייתה נשארת אותו דבר. אגב, זה יהיה אחד השירים שלי ושל בעלי לעתיד (עכשיו רק צריך למצוא מי זה ולהודיע לו
)

DAN1EL

New member
חחח אבל

למה האנשים שבוחרים את השיר הזה מרגישים צורך להתנצל? חח זה הטעם שלכם וזכותכם לאהוב מה שבא לכם.

Ignition

New member
שמע בכל זאת..

"מתחת לגשר" הוא הלהיט הכי גדול של הלהקה.. האמת שבניגוד ללהקות אחרות , דווקא הלהיטים שהרד הוט מוציאים הם באמת בין השירים הטובים שלהם

למעלה