Californication Vs. Bssm #3

Keep It Real

New member
Californication Vs. Bssm #3

והפעם ... 3. Scar Tissue
מול
Breaking The Girl
ואנשים, בקשה לא מסובכת... תשרשרו את התגובות כמו שאמרתי בפעם הראשונה. השם של השיר בכותרת, והפירוט בתוכן, לא להיפך. זה מקשה עלי את הספירה, ולפעמים קורה שאני מחמיץ שירים, אז לא ייקרה כלום אם תשתמשו קצת ב-"העתק" "הדבק"

lollapalooza

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifScar Tissue

עם כל אהבתי ללשבור את הילדה (גנבתי את הרעיון כי אין לי כח לעבור לאנגלית) סקאר טישו היה השיר- והקליפ- שגרם לי להתאהב בפפרז ולכן יש לו מעמד מיוחד אצלי. אבל הבחירה בהחלט קשה.

the papercut

New member
גם את! Scar Tissue

לשבור את הילדה שיר מדהים וגאוני אבל סקאר טישו שיר גדול זה אחד השירים הראשונים ששמעתי שלהם

Breaking The Girl

Scar Tissue זה שיר חמוד נורא אבל Breaking The Girl זה אחד האהובים עליי, ובכלל שיר שמאוד מרגש אותי ועושה לי עצוף...

Queen Of Rain

New member
Scar Tissue

עם כל הכבוד לברייקינג דה גירל ,וזאת לא הייתה בחירה קלה סקאר טישו מעלה לי יותר מדיי זכרונות

On drugs

New member
scar tissue../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא שיר ענק הוא אחד הטובים בקליפורניה ובכלל . אני אישת מת עליו גם לשבור את הילדה (חחחחחחחחחח) הוא שיר מעולה אבל סקאר טישו אהוב עלי יותר.

country joe

New member
רקמת צלקת

אני מת על ברייקינג דה גירל, אבל סקאר טישו הכניס אותי לעולם של הפפרז...

Ignition

New member
scar tissue

בזכות השיר הזה הכרתי אותם :) (למרות שהתברר לי אח"כ שהכרתי את "תן את זה " ואת "מתחת לגשר")

SubwayToVenus

New member
Breaking The Girl

הפעם זה היה ממש קשה... אבל ל- Breaking The Girl יש משהו גאוני שאין ב- Scar Tissue

Negative one

New member
SCAR TISSUE כמובן...

כמו שכבר אמרתי בהתחלה השיר האהוב עליי בתור של הפפרז,לדעתי השיר הטוב ביותר שלהם,וגם הראשון שבגללו ממש הכרתי אותם...

Tal loves rhcp

New member
מממ...סקאר טישו

גם בגלל שלאוטוביוגרפיה של אנטונינוש המתוק יקראו בשם זה אך בעיקר כיוון שזה שיר בנזונה במובן הטוב

למעלה