Cameo בסרטים מבוססי קומיקס

effigy

New member
Cameo בסרטים מבוססי קומיקס

מאז ספיידרמן (אולי לפני.. באקסמן לא ראיתי) יש תופעה של ביקורים של אנשים הקשורים בקומיקס (מין cameo של סרטים) בתוך סרטים מבוססי קומיקס... הנה כמה דוגמאות... (אם יש לכם עוד אני אשמח לשמוע) סטן לי בספיידרמן- סצנת המרפסת, הוא מציל את הנכדה שלו...

effigy

New member
סטן לי בדרדויל- סצנת הכרת הכוחות

מאט עוצר בעדו מלחצות את הכביש באור אדום...

אלעד ר

New member
חוץ מהופעות של אמני קומיקס בסרט

גם מזכירים ב"דיירדוויל" המון אמנים - פאלון אומר לאבא של מאט שהוא לא סתם ניצח את "(פרנק) מילר, (דיוויד?) מאק ו(בריאן) בנדיס" אבא של מאט גם נלחם נגד ג'ון רומיטה, וקווין סמית' משחק בסרט את ג'ק קירבי. ונראה לי שיש עוד אחד אבל אני לא זוכר..

ykonijn

New member
עוד..

יש שם גם מאפיונר ששמו ג'ו קויסאדה. סרט נוסף בו היו הרבה ביקורים של יוצרי קומיקס הוא "Jay & Silent Bob".

Cartman

New member
ואתה קורא לעצמך מעריץ...

זה היה במולראטס, לא באיימי.

איימי סרט ענק..חחחח...

אבל הסוף הכי טוב הוא בג'י ובוב השקט מכים שנית!!!! חחחחחחחח
איך שהם מכים את כל הילדים!!!!!.....חחחחחחחחחח

effigy

New member
ואחרון מבחינתי פרנק מילר דרדויל

סצנת גניבת האופנוע.. הוא חוטף עפרון בראש מבולזאיי (תודה לcartman)

emalka

New member
סטן לי באקס מן

סטן לי מופיע באקס מן בקטע שסנטור קליי יוצא מהים הוא אחד מהאנשים בחוף הים.

מה שנקרה נדמה לי...

בסופרמן 3 (לדעתי), זה עם המחשב ועם הבחור השחור שמתכנת אותו עבור לקס, יש את הסצנה בעיירה הקטנה, שהשחור בא מחופש לאיש צבא ונותן לסופרמן את המתנה שבתוכה יש קריפטונייט. אז בסצנה הזו ברקע, יש איש זקן אחד שאמור להיות ג'ו שוסטר (ככה לפחות סיפרו לי...), ב GHOST IN THE SHELL יש קטע של הריצה בשוק, אז בקטע הזה בכל אופן יש פרצופים של כמה וכמה אנשים מההפקה (הבמאי, הצאנימטור הראשי וכ"ו). בספיידרמן יש עוד אדם בסצנת המרפסת, ג'ו רומיטה סניור (שצייר את האמזינג בשנות ה70 וה80 נדמה לי...). אני אולי קצת לא מדייק לגבי חלק מהמופעים GIT"S אז סלחו לי אם טעיתי... פשוט אף פעם לא ראיתי את האנשים האלה, חוץ מבתוספות ל DVD.

Jerald_Admonds

New member
סטן לי בעכברושי קניונים ../images/Emo13.gif

אבל זה לא בדיוק סרט מבוסס קומיקס

Logan16

New member
תתפלא

דווקא קיים קומיקס בשם מול ראטס וזהו לדעתי הסרט הכי טוב של קווין סמית עם הקסאט החוזר בכמעט כל הסרטים שלו

למעלה