Can anyone help me?

jordan121

New member
Can anyone help me?

Hello,

First of all, I am sorry for the english, as I do not know how to write in hebrew.

Anyways, I currently live in the US, and I own a C152, and I am considering a move to Israel, and obviously it is a requirement that I will be able to continue my hobby of flying there too.

I know that in Israel, stuff in general is more expensive, and I was wondering what would be the yearly costs on owning a C152 in Israel....

That would mean maintenance, tie down/hangar,insurance, overhaul etc....

I really appreciate the help, thank you!

ethanr

New member
If you like flying....

If you like flying, and want to keep on enjoying this wonderful hobby of yours, you are probably better off staying in the States...
I don't want to be a joy killer, but that is the sad reality, for more reasons than I can count.

כן ולא

כשחזרתי מביקורי באושקוש בקיץ 2015, שאלו אותי אם נהניתי.
עניתי שנהניתי מאד אבל שחזרתי עצוב.
שאלו מדוע, אז אמרתי, שהבנתי כמה אנחנו קטנים וכמה אנחנו עלובים.
אף על פי כן, אני ממשיך לטוס כאן ולא מעט, כי לי אין ארץ אחרת.

דוד.

דוד - רוצה להיות שמח?

תתחיל לטוס על אזמים ואז תתחיל לחייך

אורי

ZeevRozenek1

New member
הוא כבר היה בסרט הזה

אם זכרוני אינו מטעה אותי. אפילו עם גלגל זנב. עם "הטייס היחף " הלא הוא ידידינו נתי ניב ,, לפני הרבה שנים

תודה על ההצעה

בינתיים אני ממשיך לטוס על מטוסי GA. עסוק בזה מעל הראש, גם כפרטי, גם כמסחרי וגם כעסקי.
אני מאד נהנה "להתחכך" עם מטוסי התעופה הספורטיבית (יש לנו הסטוריה משותפת בנושא
) ומתכוון להמשיך בכך גם בעתיד.
תקוותי העיקרית עתה היא, שיתנו לנו להמשיך לטוס. זה אינו מובן מאליו ואנחנו נאבקים קשות כדי שזה יימשך.

דוד.

rafibo

New member
קשה באימונים קל בקרב...

איתן,
מה החוכמה לטוס כשהכל קל ופשוט? את זה כל אחד יכול לעשות. האתגר הוא לטוס למרות שקשה...
חוץ מזה, לא באנו להינות פה

ethanr

New member
כן, הא?...

אני אוהב אתגרים, אבל רוצה אתגרים מקצועיים ולא בירוקרטיים.
לדפוק את הראש בקיר (של רת״א או חיל האויר, וכדומה) זה מעבר ליכולות שלי. זה כבר מאזוכיזם לשמו.

אז, לא הבנתי

אתה מציע להגר, להתאבד בקפיצה מהמטוס או מה?
אנחנו (כנראה כולל דוד) ישראלים שגם רוצים וגם חיים כאן ועם כל הצרות, מסתדרים.
ודרך אגב, בפורום אמריקאי שאני חבר בו, כמעט כל שני וחמישי יש איזה "קוטר תורן" שבוכה על צרות שה-FAA עושה לו וגם על הגבלות טיסה.

ethanr

New member
כמובן שלא

ראשית, אינני מיעץ לאף אחד כלום. כל אחד עושה מה שטוב לו. גם אני הסתדרתי עם הבעיות כאשר חייתי בארץ, וכמובן שיש גם דברים טובים. אם יש כאן מישהו עם נטיות אובדניות, שיחפש עזרה מקצועית. לא אני אגרום לו להתאבד, ולא אני אוכל לפתור לו את הבעיות.
לגופו של ענין, הדיון כאן התחיל עם טייס ובעל מטוס שחי באמריקה ומתלבט אם להגר לארץ. הבעתי את דעתי שמבחינה תעופתית, הוא צפוי להתאכזב, אם הוא מצפה למגוון האפשרויות וחופש הטיסה שיש לו באמריקה. אינני חושב שאף אחד יחלוק על כך, כולל אותך.
על כל ארגון תמיד יהיה ה"קוטר התורן", וגם ה- FAA לא חסין מביקורת, חלקה מוצדקת. אבל מי שבקיא במטריה של רת״א וה- FAA, היה חותם בעיניים עצומות על הגבלות טיסה של ה- FAA בהשוואה להגבלות בארץ. ומעבר להגבלות עצמן, ה- FAA בהחלט יכול להיות ראש קשה בענינים מסוימים, אבל בדר״כ אין תחושה של אטימות או טפשות, או פטרונות, או סתם רוע לב.
דעתי הלא קובעת, בלבד. ובבנין ציון ננוחם...

למעלה