canon gl2 or sony dcr vx2000

edi baker

New member
canon gl2 or sony dcr vx2000

אני מתלבט בין 2 המצלמות האלו לפי מה שקראתי אז היתרון לקנון הוא הזום האופטי x20 לעומת הסוניx12 וגם המחיר הבדל של 350$ בניו יורק לטובת הקנון אם מישהו יכול לעזור לי בהבנת ההבדלים בין 2 המצלמות הנ"ל

דעה

היתרון הכי פצצתי של הקנון, שיש לה אפשרות להחלפת עדשה. לא הייתי הולך על הVX הרבה יותר עדיף ה- PD ואז גם אתה מצלם בפורמט שהוא ממש בגבול השידור DVCAM לקנון יש עינית צבעונית וזה לא ממש בריא ויעיל, לעומת המסך של הסוני. העדשה של הקנון מקצועית הרבה יותר וגם יש לה קוטר גדול יותר. אם אני לא טועה בקנון יש אפשרות לשלוט על רמת השחור, דבר שלסוני אין. לסיכום קצרצר: צילמתי שני חומרים זהים, אחד ב- PD והשני ב- XL1 ולמרבה הפליאה החומר של סוני יצא הרבה יותר איכותי בעיקר בתמונה החלקה. ה- VX וה- GL הם רמה אחת קטנטנה פחות. אם כבר מיני DV אז לך על הפנסוניק החדשה שמוציאה איכות תמונה נהדרת. וואוו, איזה בלאגן. לא עזרתי בכלום....

edi baker

New member
ובכל זאת....

נצא מנקודת הנחה שאין לי תקציב לpd150 וההתלבטות היא בין vx2000 לקנון gl2 (שדרך אגב בדגם הזה של קנון יש לו מסך ואין לו אפשרות לחיבור עדשות slr) מה עדיף ? בניו יורק pd150=2900$ vx2000 =2350$ canon gl2= 2000$

edi baker

New member
קישור לאתר pd150 pal =2799$

http://www.digitalliquidators.com/subcategory.asp?scatid=81

למעלה