can't write in Hebrew but I have a

adventureboy

New member
can't write in Hebrew but I have a

sorry for the english but it seems that I can't write Hebrew even thought the marker is set to the Hebrew language - ya folks that's vista beta public preview for you (take it from me - don't install). I installed the new Windows Vista on my computer (different hard drive because I'm not stupid) and I liked some of the new applications and games they added to it. I tried to copy them to my XP computer but I get the message "not a valid win32 application". does anyone know how I can run the copied vista applications under XP?

Ambious

New member
אתה לא יכול להריץ את המשחקים של ויסטה

על חלונות XP כי חלונות XP עובד בשיטת Win32, ובויסטה הציגו שיטה חדשה שנקראת WinFX לכן תוכנות שהן יעודיות לויסטה לא ירוצו על חלונות XP (באותה מידה שתוכנות שיועדו לחלונות לא ירוצו על דוס). אני יודע שכל מיני חברה ברחבי האינטרנט עשו גרסאות XP של המשחקים של ויסטה, אז אולי כדאי לך לנסות בגוגל. לגבי העברית, נתקלתי בבעיה ההפוכה דווקא - שלא הצלחתי לכתוב באנגלית אחרי שהתקנתי את ויסטה
בבעיה שאי אפשר לכתוב בעברית נתקלתי רק בגרסאות ישנות יותר של המערכת. אולי תנסה לשחק עם ההגדרות של השפה עוד פעם, אפילו לשים עברית בתור ברירת מחדל - אולי זה יעזור.

howUdoing24

New member
עכשיו אני על המחשב של XP... שוב...

מצאתי כל מיני דברים של VISTA שהתאימו ל XP. מצאתי את כל המשחקים חוץ ממשחק השח (שזה דווקא האחד שבאמת רציתי) ומצאתי sidebar של VISTA שהתאימו ל XP. הבעיה היא שזה ה SIDEBAR של BUILD קצת ישן והחדש יותר טוב - מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו ל XP גם?

Ambious

New member
לא, צר לי, עד כמה שידוע לי יש רק את

הסיידבר של הגרסה הישנה.

howUdoing24

New member
באסה! החדש ממש יפה! ויותר מועיל...

מצאתי איזה עמוד באינטרנט שמסביר משהו על עריכה בעזרת hex editor את ה PE HEADER של קבצי ה EXE שיכולים לגרום לזה לפעמים לרוץ.... העניין הוא שאין הוראות מדוייקות לזה. האם מישהו מכיר מקום עם הוראות טובות בנושא?

howUdoing24

New member
שאלה....

מצאתי את זה: http://www.c-sharpcorner.com/Longhorn/WinFX.asp הם אומרים שם שיש winfx זמין ל windows xp אז מצאתי אותו במייקרוסופט והורדתי אותו והתקנתי - זה לא אמור לגרום לתוכנות האלו לפעול?

Rabash

New member
מה שמצאת זאת חבילה

שנועדה למפתחים שרוצים לבנות תוכנות לסביבה הזאת ולא הופכת את ה XP שלך לויסטה.

למעלה