"captain, I sense something"

"captain, I sense something"

"yes, I DO sense something. yes,yes, YESSSSS, AHHHHHHH, MOOOORE" "What is it Diana? What did you sense?" "err.. hmmm... nothing captain. Is´nt it nice that there are couples among the crew? why dont we move the bridge closer to the quarters?"

SaxonK

New member
מסכנה, רייקר מעולם לא

זיין אותה כל כך. אני זוכרת שאמרו שנשים מבטא זד נעשות חרמניות פי ארבע כשהן מגיעות לגיל הבלות, או משהו. בקצב הזה היו צריכים לחבר לה אינפוזיה.

אולי את דיאנה לא ניפחו כל כך...

אבל לואקסנה טרוי כבר ראתה בולבולים מכל הצבעים, הצורות והטקסטורות. מה שאומר שהעתיד של דיאנה ורוד (אהמ אהמ)... ברגע שהיא תתנתק מרייקר הכוסית הזה, היא תתחיל לשרוק מהתחת.

SaxonK

New member
לואקסנה גדולה מהחיים!

האישה הזו פשוט ענקית, אני קרועה עליה. רייקר באמת שמוק לא קטן (ועוד יש לו אח משוכפל! שני חנונים בסטארפליט).

SaxonK

New member
להירגע?

אני מצטערת, אבל רייקר דמות די חלשה. מעולם לא היה לו אומץ לקבל פיקוד על ספינה משלו.

הדמות שהכי התאימה לרייקר

היתה ליצן החצר האהבל, שעשה אותו בארקלי בהולודק... פרצוף של ילד מבוהל על הגוף של עוג מלך הבשן. נטול פרופורציות... בערך כמו תווי הגוף של דיאנה.

SaxonK

New member
אני מסכימה, ובכלל

הפירסט אופיסרס בדור הבא ובוויג´ר לא היו משהו. גם צ´אקוטיי לא הרשים אותי בכלל. האמת? עצבן אותי. כאילו כל הזמן עצבן אותו שקתרין מפקדת ולא הוא. אני בטוחה שנכנסתי לטריטוריה מסוכנת עכשיו...

כבר מזמן אמרתי שג´יינווי היא אחת

הטעויות הגדולות של הסדרה והמורשת. היו צריכים להרוג אותה בסביבות העונה השניה ולתת לצ´אקוטה הכלי לתפוס פיקוד. הוא עושה רושם כל כך הרבה יותר אמין ממנה. מי זה היה שאמר שיש לה קול סקסי? לכל הרוחות... היא נשמעת כמו אחוזת דיבוק.

SaxonK

New member
אני אמרתי שיש

לה קול סקסי, ואני עומדת מאחורי דבריי. צ´אקוטיי בכלל לא מעורר בי אמון. הוא נראה נרפה, חלש ולא החלטי.

SaxonK

New member
שמע, מה אני אגיד לך

אני מודה ומתוודה, היא עושה לי את זה. קצת מבוגרת לטעמי, אבל בכל זאת...

../images/Emo58.gif רייקר ../images/Emo58.gif

אם אני הייתי קומנדר, הייתי מעדיף להיות פירסט אופיסר על אנטרפרייז ולא לקבל פיקוד על איזה ספינה ישנה ומקרטעת. חוצמיזה, בסרט הבא שיוצא בקיץ הם מפרקים את הצוות ורייקר ודיאנה זוכים סופסופ לספינה לבד לבד.

SaxonK

New member
בשעה טובה.

לקח 15 שנה, אבל טוב מאוחר מלעולם לא.

אתם גורמים לי רגשות אשם...

את הסרט היחיד שלה בערך (איזה זבלון אקשן) לא קנינו (אני עובד באחד מערוצי הסרטים בארץ) שהוא לא דיבוב - לא קנינו.

SaxonK

New member
אני עובדת מול תעשיית הסרטים...

הקורסת קשות לאחרונה. אם לא יזרימו כספים לכבלים, יהיה עצוב מאוד.

למעלה