car dealers around Waltham שלום לכולם מישהו יכול להמליץ על DEALERS בסביבות WALTHAM
H hanny1975 New member 22/3/04 #1 car dealers around Waltham שלום לכולם מישהו יכול להמליץ על DEALERS בסביבות WALTHAM
Y yoavp77 New member 22/3/04 #2 אני מכיר כמה דילרים שם יש לי איזה 3-4 דילרים טובים להמליץ לך עליהם שם באזור. אה, התכוונת לדילרים של רכב.. לא משנה.
אני מכיר כמה דילרים שם יש לי איזה 3-4 דילרים טובים להמליץ לך עליהם שם באזור. אה, התכוונת לדילרים של רכב.. לא משנה.
G G a l i 11 New member 22/3/04 #3 אני מכירה בווטרטאון שימי לב שיש להם סניף של מכוניות חדשות ואחר למכוניות משומשות. לפני שנה וחצי קנינו שם מסוכן שנקרא בן דייויס והוא היה יופי!
אני מכירה בווטרטאון שימי לב שיש להם סניף של מכוניות חדשות ואחר למכוניות משומשות. לפני שנה וחצי קנינו שם מסוכן שנקרא בן דייויס והוא היה יופי!
ט טל ר New member 23/3/04 #4 אני קניתי מכונית משומשת מדילר ב-NH הוא הביא לי את המכונית לניסיון בסופ"ש, וכשהחלטתי שאני מעוניין הוא בא לקחת את התשלום - אני לא הייתי צריך לנסוע ל-NH, אבל הייתי צריך ללכת לעצמי ל-RMV ולסוכן הביטוח.
אני קניתי מכונית משומשת מדילר ב-NH הוא הביא לי את המכונית לניסיון בסופ"ש, וכשהחלטתי שאני מעוניין הוא בא לקחת את התשלום - אני לא הייתי צריך לנסוע ל-NH, אבל הייתי צריך ללכת לעצמי ל-RMV ולסוכן הביטוח.