Carbon Poker - יותר "אמיתי" או שנדמה לי?

shuval

New member
Carbon Poker - יותר "אמיתי" או שנדמה לי?

לאחר כמה עשרות משחקים ב-Carbon Poker, נדמה לי שהתפלגות הידיים שם יותר קרובה למציאות מאשר ב-FTP. כמובן שאין לי דרך להוכיח זאת, רק לפי תחושה פנימית (וכמובן ידיים שאני מקבל). זה לא שכל יד שלי זוכה. לפני יומיים חטפתי באד ביט כשלי היה הנאט פלאש והיריב השלים פול האוס בריבר. אבל התחושה היא שהידיים החזקות באמת מחזיקות מעמד יותר מאשר הידיים החלשות (לדוגמא, AA מול כל יד רנדומלית באמת ינצח 80 מתוך 100 פעמים ולא יפסיד 80 מתוך 100 כמו שקורה ב-FTP). אני גם מצליח להפליפ זוג! (כן, זה מפליא אותי לאחר שבמשך משהו כמו 4-5 משחקים ברצף ב-FTP אפילו זה לא קרה). אפילו ה-AQ שלי פוגעים מדי פעם בפלופ! (ב-FTP החמצתי איתם משהו כמו 20 פלופים עד שפשוט למדתי לזרוק את היד הזו). אני בכלל לא מדבר על סטרייטים ופלאשים ששכחתי כבר איך הם נראים. בעצם לא שכחתי, היריבים שלי ב-FTP עם 69,48,37 ועוד ג'אנק בסגנון הזה, היו משלימים על ימין ועל שמאל. נדמה או לא, בכל אופן, אני יותר רגוע שם, בטוח יותר לשחק יד של KK מול פלופ J57 (כי ליריב יש 36 וה-4 כבר יגיע בריבר ויסגור את הסיפור בוודאות - ב-FTP כמובן) ושמח הרבה יותר לקבל באד ביטים פעם ב... ולא כל יד שניה. מישהו התנסה בפלטפורמה הזו וחושב כמוני? שובל

shaywh

New member
נדמה לך, פשוט יותר איטי והרבה פחות אגרסיבי

שלא לדבר על מולטי טייבלינג שהוא בכלל זוועה עם התוכנה הזאת. התחושה שלי בפעמים הראשונות ששיחקתי שם הייתה שהאתר הזה מחזיר את הכבוד לכל ידי הזבל כמו 9-4 אוף, פשוט כי לא הפסקתי לקבל אותן. אבל ההסבר הוא שתחושה פשוט לא שווה הרבה. יש גם לפול טילט יתרון שהקלפים בו מוגרלים בזמן אמת, ככה שאם התקפלת אתה לא יכול לדעת מה היה יוצא בפלופ כי ההגרלה האקראית השתנתה בינתיים. בקרבון אני לא בטוח שזה ככה וזה יותר מזמין טילטים.

Harleydude

New member
בשלוש מילים

in before variance דבר איתנו כשיהיה לך סמפל סייז של ל-פ-ח-ו-ת מאה אלף ידיים ואז תראה שם סטרצ'ים של ריצות מתחת לEV לפעמים עמוקות פחות לפעמים יותר. למרות ש 100K זה גם לא כזה הרבה. כשעברתי מסטרס לטילט אחרי ריצת גיהינום הייתה לי גם את ההרגשה הזאת ואחרי כמה זמן היא עברה. פוקר זה פוקר. זה משחק מאוד תנודתי. מדי פעם אתה מקבל ברייק ורץ טוב ומדי פעם זוועה. הטווח הארוך זה שם המשחק, כשיהיו לך נתונים של הטווח הארוך אני בספק אם תישאר באותה דעה.

למעלה