CARCINOMA OF OVARY מחפש מידע דחוף

guymajar

New member
CARCINOMA OF OVARY מחפש מידע דחוף

שלום לכולם
אני מחפש מידע על CARCINOMA OF OVARY . אם משהו יכול להפנות אותי למידע על סוג שה של סרטן או לשלוח לי מידע במייל . [email protected]

היי גיא

טוב.... מנסה... לא הצלחתי למצוא מידע לצרף לך לכאן אז אם אתה רוצה משהו שכתוב יותר "מדעי" תצטרך לחפור באתרים של האגודה באנגליה או בארה"ב. אז ככה.. קרצינומה זה סוג סרטן שמופיע בתאי אפיטל, שהם התאים שמרפדים את איברי הגוף הפנימיים ואת העור. זתומרת שזה בעצם יכול להופיע בכל מקום, אבל במקרה שאתה שואל עליו, זה בתאי הרקמה של השחלה. לגבי טיפולים, אני מניחה שיש טיפולים שיודעים שקרצינומה מגיבה אליהם. (ואני מקווה שהצלחתי לחבר נכון את כל קצוות המידע שמצאתי..)
גלי

guymajar

New member
בהמשך לתשובות שלכם

ראשית תודה מאוד על ההתיחסות שלכם זה עוזר לי מאוד היות ואני חדש ואני מנסה ללקט מידע בפורומים על הנושא זה ) ויש לי עוד מספר שאלות 1) איפה אני יכול לאתר אנשים שיש להם את אותה סוג של סרטן. 2)אם מי אני יכול להתיעץ לגבי הטיפולים המתאמים לסוג זה של סרטן. בברכה, גיא

אני רק שאלה..

אתה יכול לפנות לעו"סית של האגודה למלחמה בסרטן, אורית שפירא ב 03-5721616, לתת לה את הפרטים ולבקש ממנה לקשר בין מישהי שהיתה חולה לבין זו שזקוקה עכשיו לשיחה, ואני יוצאת מנקודת הנחה שזה לא אתה (אין לך שחלות, נכון?) לגבי טיפולים - יש פרוטוקולים קבועים של טיפולים. יש רופא אונקולוג שמחליט איזה סוג טיפול מתאים לפי סוג הגידול שאובחן. אז אפשר להתייעץ איתו ובמידה ורוצים אז אפשר לפנות לרופא אחר לקבל חוות דעת נוספת. ועכשיו שכחתי מה רציתי לשאול...

guymajar

New member
היי גלי תודה על התשובות וברשותך יש

היי גלי תודה על התשובות וברשותך יש לי עוד שאלה: לאחר איבחון נוסף אצל פרופסור פינג בבית חולים בלינסון התגלה גם גידול בין המעיים לגב התחתון ושמו : GASTROINTESTINAL STROMAL TVMOR או בקיצור (G.I.S.T בכל אופן הייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי סוג זה של גידול. נ.ב אני מברר את הפרטים בשביל בת משפחה לצערי. בברכה, גיא

למעלה