Care for your opinion

NothingSpecial

New member
Care for your opinion

Massimo dutti כן? לא? כמה כן? כמה לא? כמה שחור? כמה לבן? אישית, חושב שהחנות באמת מעולה, מחליפים שם סחורה בקצב ממש מהיר, ואני באמת אוהב, כל זה לעין הלא מקצועית שליף ועכשיו לשלכם
מה אתם חושבים על הרשת/חנות?

מעולה!. אני קונה משם הרבה. רק לאחרונה רכשתי

חגורה ו2 שעונים מהם ואפילו קניתי מטריה שהיתה לצידי הבובה אצלהם בחלון הראווה ( היחידה שהובאה לארץ ששימשה רק למטרה הזאת ). יש שם ניחוח ארופאי כל השנה- הם לא מחזיקים חולצות קצרות בדרך כלל. פריטים חדישים/מודרניים שנראים בדיוק כמו פריטים ששווים הרבה יותר. צבעים כהים בד"כ שמתאימים לאווירה הזאת. מחירים סבירים בהחלט ביחס לתמורה. אפילו המוכרים לובשים חליפות שם חליפות אחידות שחורות... הם גם כמעט היחידים שמתאימים את הבובות בחלון ראווה למגמות האחרונות - לדוגמא תראו אצלהם עכשיו בחלון ראווה בובה במטב האופנה עם גרביים שהושמו כך שהן עוטפות ומונחות על המכנס מבחוץ. וזאת באמת המגמה האחרונה שיצאה לאחרונה.

בסדר גמור

דברים טובים, קלאסיים, גזורים יפה, תפורים יפה, נראים איכותיים. לא יודעת לגבי העמידות, אבל יש לי תחושה שהיא טובה מאוד.

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אממ.. אני לא כ"כ בטוח, למען האמת. |: ביקרתי סה"כ פעמיים בסניפים של Massimo Dutti (פעם אחת ברמת אביב והשניה אי שם בחו"ל), אבל בשני הביקורים האלו אף פריט לא ממש משך את העין שלי ו..אם כן, אז לא ראיתי טעם להוציא עליו את הסכום הנקוב. אבל.. אולי בעקבות שלושת הביקורות שלכם כאן, אני צריך לבקר שם קצת יותר.

למעלה