Carnival Ride VS Some Hearts

symptoms

New member
Carnival Ride VS Some Hearts

תוצאות סיבוב שישי
SH מנצח שוב, וThe night before (life goes on( קיבל 24 נקודות עם שני אנשים שנתנו לו את המקסימום, לעומת 22 נקודות בממוצע לi know you won't שקיבל את המקסימום רק פעם אחת.
תודה למצביעים וברכות למנצח.
סיבוב שביעי
כבר עברנו חצי דיסק, וחיכיתי שיהיו גרסאות לייב בשביל לעשות את הסיבוב הזה. ומה יותר ראוי מאשר שיר מספר 7 ב-SH? before he cheats VS last name. כרגיל, תדרגו כל שיר, 7 למילים, 7 ללחן, 7 לביצוע, 4 בונוס לכמה אתם אוהבים את השיר.
BHC ליריקס קליפ (עכשיו אני מתחילה לחשוב שהייתי צריכה לחכות שיהיה קליפ גם ללסט ניים, אבל לא נורא
) לייב (מהגראמי כמובן) LN למטה. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
הווו גודי...

Before He Cheats
מילים לדעתי זה גאוני! שירי בחורות עצבניות זה שליטה1 לכן- 7 לחן מגניב, קליט ופופי - 7 ביצוע אני אתבסס פה בהופעה של הגראמי ואתן גם 7 בונוס יאללה קחי 4 מגיע לה
סכ"ה 25
Last Name
מילים שרמוטיות בריטני לייק - 6 לחן 7 ביצוע 7 בונוס 3 סכ"ה 23 (כן אני יודעת פעם אהבתי את לאסט ניים יותר וסביר להניח שהייתי נותנת לו את מלוא הנקודות אבל נממ לא)

symptoms

New member
אני גם

הייתי משוכנעת שזה מה שהיא תעשה. מסתבר שיש הפתעות בחיים
רעות

אני

לפני שהוא יבגוד(מה היה לי משעמם אז חיטטתי בטאגליינס): מילים-7,נורא נורא אוהבת לחן-5 ביצוע-7 בונוס-בגלל שזה מאגניב וקליט אז 4 סה"כ-23 שם משפחה: מילים-5פפ לחן-7
ביצוע-4 בונוס-שיהיה 2
סה"כ-18(חח
)

Guncrazy

New member
מצביעה

Before He Cheats מילים-5 לחן-7 ביצוע-7 בונוס-3 כולל-22 Last Name ביצוע- 7 מילים- 5 לחן- 6 בונוס- 3 כולל- 21

נדפקה לך ההדגשה../images/Emo6.gif

ביפור הי צ'יטס- מילים - 5 לחן - 7 ביצוע - 6 בונוס- 4 תחשבו לבד אני עייפה
לאסט ניים- מילים - 6 לחן - 6 ביצוע - 6 בונוס - 3 כמה זה יוצא?

symptoms

New member
אני ../images/Emo9.gif

Before He Cheats מילים-3 לחן-4 ביצוע-6 בונוס- 0, אני ממש לא מחבבת את השיר הזה משום מה
. הוא ההכי פחות אהוב עלי מהאלבום הראשון כולל-13 Last Name מילים - 6 (קרי כתבה
כפרעליה) לחן- 6 ביצוע - 7 בונוס- 3 (גם את זה אני לא כזה מחבבת, אבל יותר) כולל- 22 רעות

symptoms

New member
משנה

Last Name מילים - 7 (קרי כתבה כפרעליה) לחן- 6 ביצוע - 7 בונוס- 3 (גם את זה אני לא כזה מחבבת, אבל יותר) כולל- 23

למעלה