Carolyna

י-ש-../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif שיהיה לה המון בהצלחה אתו... ../images/Emo152.gif

קראתי שהיא כתבה את השיר על ילדה שהיא קראה עליה כתבה בעיתון.

britmel

New member
ייייששש../images/Emo41.gif

אחד השירים הכי טובים באלבום החדש

gaga9

New member
יא מתה על השיר הזה

איזה שיר סוף בכלל דיסק מעולה איך התגעגעתי לקול שלה

actimel

New member
וגם לחברים כאן בפורום ../images/Emo13.gif

עוד מעט יולי ורואים את מיכלי בארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ הפעם לא מבריזה לך
דופקת בריזר בלנסקי

gaga9

New member
חחחחחחח

ואי כבר שכחתי את ימי שלישי בלנסקי אמממ אני מקווה שאני אבוא השנה זה עוד לא בטוח אבל עכשיו עשית לי חשק לבוא

actimel

New member
אווווווו מגיעה בגלל זה?

ומה אנחנו עיזים? או עיזות מיכלי? אנחנו רוצים לראות אותך!

gaga9

New member
עיזות חחח

חמודה איפה היית שנה שעברה אה??? טוב מקווה בשבילך שהשנה אני אראה אותך

actimel

New member
מצטערת שהברזתי יקירתי

אנחנו נפגש בלנסקי! אשמח

actimel

New member
אוווווווווו איזה יופי ../images/Emo13.gif

יופי עכשיו את מבטיחה שאין הברזות מיכלי
אני אוספת חחחחחחחחחחח ממך מרגיש לי כמו בסידרה מאוד מוכרת
חבל לי אני מסתבכת... אני לא מבינה איך הגעתי ממלאני סי ללנסקי ול L וורד. שמישהו יסביר לי
אפרופו... כל מי שראה מוזמן לחוות את דעתו. את מי הכי אהבת? פחחחחחחחחחחח בטח תכתבי שיין (כמו כולם) קצת להיות מיוחדת... מה אין אחת חוץ משיין הזאת? אני אומרת לארה! וגם הבריטית הזאת הלנה (מה נסגר עם הבריטיות)

gaga9

New member
אז ככה

לא דווקא תתפלאי בוצות (אפילו שיין) לא עושות לי את זה (ואני חושבת שאמרתי לך את זה - רואה את לא שמת לב) ותתפלאי גם אני הכי אהבתי את לארה במיוחד בעונה הראשונה ואז את דיינה ועכשיו מהעונה האחרונה אני הכי אוהבת את הלנה (יפה לנו אותו טעם) ואת החברה החדשה של שיין הבלונדינית הזאת (מה לעשות יש לי חולשה לבלונדיניות) טוב אז אחרי ששמעתי את ההבטחה שלך שהולכים ללנסקי אז אני כנראה כן יופיע ויחכה לך לאסוף אותי אז כדאי שתארגני לך מקום בסדר יום העמוס שלך כי אני באה למעט זמן הפעם

מיכלוש, אקטימל תפוסה

מה קורה פה? במבי קטני אוהבת לפלרטט אז היא בטח שכחה לציין שהיא לא תהיה בלאנסקי לבד... והיא כבר לא בלונדינית (את יודעת שבשבילי היא לא יוצאת לבלות בלאנסקי
) אגב יש לי חולשה רצינית ל - LA אז מה דעתך שנטוס אליך? ושמישהו יעלה כבר את גרסת הקריוקי של MELT לפורום ד"ש ונשיקות לשרית הוכרד נגה

gaga9

New member
חברה זה לא קיר

אפשר להזיז - סתם מותק אני צוחקת יאללה בכיף קפצו לפה פה יש הרבה בלונדיניות כמו הבלונדינית שלי :) אז עד שתבואו לפה אני מניחה שנראה גם אותך בלנסקי

אני לא הבנתי את הקטע עם נינט. מה הקשר אליה../images/Emo35.gif

נתוש תגיע ועוד איך רחוק בחיים
תסמוך עלי בקשר לזה... אני ערבה לזה.

למעלה