CASCADA נוחתת בישראל

CASCADA נוחתת בישראל

אחרי מאמצים רבים, שיחות טלפון ארוכות, השמעות רבות וירידה על הברכיים חברת פונוקול השתכנעה להביא סוף כל סוף את אחד מאמני הדאנס הגרמניים הגדולים בשנים האחרונות- CASCADA. סינגל הבכורה שייצא בישראל הוא Everytime we touch (זה גם הסינגל הראשון שיצא בארה"ב והיום נחשב ללהיט הדאנס הגדול ביותר במדינה) שיצא בגרמניה ב 28 בפברואר 2005 והיה להיט גדול ב Dance4matioN. ולפני שהיסטריית CASCADA מתחילה הנה תזכורת קצרה מי? למה? כמה? ואיך? מדובר בזמרת נטלי הורלר בת 24 מגרמניה. מאחורי ההפקה המוסיקלית עומדים שניים מבכירי סצנת הדאנס בגרמניה- Manuel Reuter ובשמו המסחרי- DJ Manian שגם עומד מאחורי הרכב הדאנסקור המצליח tune up! ו Yann המכונה Yanou. ההצלחה הגדולה של cascada היא כמובן בגרמניה ובאוסטריה וקצת באירלנד. בסה"כ הוציאה cascada ארבעה סינגלים ואלבום הבכורה עתיד לצאת בקרוב. הסינגל האחרון הוא How do you do- חידוש מצויין ללהיט של רוקסט. ....בקרוב בישראל, מזל טוב

התכוונתי כמובן לסינגל שלה

שעתיד לצאת בישראל באופן רשמי, שזה הישג גדול בפני כעצמו. ביום שאמני דאנס יחזרו להופיע בישראל (לא כולל פייתלס) אז נדע שהמפהפכה בשיאה....אבל לצערי אנחנו עדיין רחוקים מכך...

SummerNightCity

New member
גם אני חשבתי בהתחלה לפי הכותרת. ../images/Emo6.gif

בכל אופן, מזל טוב, הגיע הזמן.

Kgt1

New member
אל תגיד ככה!! חח מהכותרת התלהבתי

כמו שלא התלהבתי מאז שלאסגו באו לארץ!!! :)

Chura4U

New member
יש לי את הדיסק

המקורי לשם שינוי, דיסק ממש טוב. הוא גם מופץ באוסטריה כמו לחמניות
מזל שיש סבא שעושה טיול שורשים חחחח חן

פעם ראשונה שאני שומע עליה, אבל היא

טובה... אם הייתי שומע ולא הייתי יודע שזו היא, הייתי חושב שזו קייט ראיין, יש להן את אותו קול...

למעלה