Casiopeia BE-300

fenderon

New member
Casiopeia BE-300

אני מאוד מעונין לקנות. המלצות ? אני הבנתי שזה לא ממש POCKET PC אלא POCKET MANAGER שזה תואם אבל חלק מהתוכנות לא יתאימו , אין לי מושג עד כמה. הבנתי כמו"כ שלכל הPOCKET PC יש בעיה עם העברית שלא מגיעה עם המוצר ויש לרכוש אותו. עוד דבר, לא הבנתי אם הUSB שיש על המכשיר הוא USB כמו במחשב , כלומר האם אני יכול לדוגמא לחבר למחשב DISK ON KEY ולהעביר מידע בחופשיות ? תודה לכל מי שיודע.
 

castroman

New member
תשובות ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

אוקיי אז ככה
ממ...לBE -300 יש תוכנות משל עצמו...
וכן יש לו עברית נפרדת, תברר תנושא עם היבואן...
יש USB אבל שלא כמו במחשבים צריך דרייברים
וכן לDISK ON KEY יש צורך גם כן בדרייברים, וקראתי שיצאה לא מזמן תוכנה עם מספר דרייברים למכשירי קסיו
תברר באתר www.pocketpcfreak.com נ.ב. לBE -300 יש יציאת USB
 

fenderon

New member
קודם כל תודה.

שנית, עדיין לא הבנתי למה יש לCASIOPEIA תוכנות משלו אם יש לו את אותה מערכת הפעלה. יש לי VISOR שעובד על 80% מתוכנות הפאלם. ובקשר לUSB, אולי לא היית ברור אני יודע שיש לו עריסת USB לסנכרון מול המחשב. השאלה שלי האם אני יכול לחבר רכיב USB כמו מצלמה או DISK ON KEY לCASIO ולקרוא ממנו מידע כמו שאני מחבר למחשב. ואם לזה ענית אז מתנצל שלא הבנתי.
 

castroman

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

בקשר לתוכנות, אני כמעט בטוח שאלו תוכנות נפרדות לBE -300
בקשר לUSN לא
זה לא חיבור USB רגיל.. זאת יצאה שונה שמתיישבת על העריסה...
 

mikeoreli

New member
מידע יותר נכון

לBE-300 אין עברית ולא תהיה עברית. לגבי תוכנות - במצב הבסיסי, קסטרו צודק - אפשר להפעיל רק תוכנות המיועדות למכשיר. אבל... אפשר להתקין תוכנה בשם אקספוד שלמעשה מעיפה את מערכת ההפעלה של הBE-300 ושמה מערכת אחרת שבעזרתה אפשר להפעיל את רוב התוכנות של מכשירי ה POCKETPC 2000. אני, באופן אישי, לא הייתי מתקרב למכשיר, כי הוא מיושן יחסית למה שייש היום. זה כמו לקנות היום מחשב חדש פנטיום 2. אבל הכל מסתכם בכסף ומה רוצים לעשות עם המכשיר.
 

castroman

New member
ממ ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

יש עברית למכשיר
אני זוכר שבזמנו תומר מPPC WORLD אמר שיש, ושפיתחו עברית שמתאימה למכשיר...
יום טוב
אביאל
&
 

mikeoreli

New member
לפי היבואן...

אין עברית כזו. באתר של CASIO4U.CO.IL של היבואן חוזרים ועונים כל הזמן שאין עברית כזו. בזמנו, התחילו לפתח אך ראו שזה אינו כלכלי, אז הפסיקו. בכל מקרה, אני כמוך, ממליץ לפנות ליבואן ולשאול את כל השאלות הרלוונטיות, כי זו טעות לקנות פריט בלי לדעת אם הוא מתאים לך כלכלית ופונקציונלית.
 

mikeoreli

New member
תוספת

בפורום של CASIO4U , היבואן כתב כי הוא יצר קשר עם חברת אירון, וכנראה יש סיכוי מסויים שהם יתאימו את העברית גם למכשירי ה BE-300.
 

castroman

New member
אחלה תודה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

 
למעלה