Castlevania

ShotokanMaster

New member
Castlevania

אז זה הסיפור - פעם, לפני כמה שנים, ראיתי את קסטלווניה באיזה אתר והורדתי אותו, לא התלהבתי מהמשחק כי אז לא הייתי אחד שאוהב משחקים עם כל מיני סיבוכים (למרות שזה לא נראה מסובך בכלל...) ואני מדבר על אחד המשחקים היותר מתקדמים. לאחר תקופה מסוימת השגתי את קסטלווניה סימפוני אוף דה נייט וגרוניקלס לפס1, ונהניתי מהם מאוד, ואז התחלתי להתעניין בקסטלווניה, לשחק בהרבה מהמשחקים שלו, לגלוש באתרים וכו'. לאחרונה (באיחור די רציני) שיחקתי ב-Aria of Sorrow שהוא אחד מהמשחקים הטובים ביותר שיצאו לקסטלווניה, והוא גם הכי יוצא דופן מבין כולם מבחינה עלילתית.... בקיצור אני מעוניין לדעת אם יש כאן עוד מעריצי קסטלווניה כמוני ואם בא לכם לדון בנושא המשחקים..... (הייתי צריך לפתוח נושא כזה מזממממןןן....)

ShotokanMaster

New member
רק כדי שתבין לאיזה רמה הגעתי....

.....לקחתי עכשיו מהספריה את הספר דרקולה! מעבר לעובדה שאני חולה על המשחקים, אני ממש אובססיבי לגבי העלילה שלהם...

ShotokanMaster

New member
ראיתי מזמן תודה בכ"ז אחי! :)

כבר חרשתי את האתר עד העצם, אתה כבר יודע מה אני חושב על האתר שלך, אחי....(אתר פגזי, תותחי וחבל"זי, בזכותו גיליתי את הארקייד (iFreak)) ד"א אחי, אתה מוסיף את הקלאסיקות שביקשתי ממך פעם בפרטי? בכל אופן, לכל אוהבי קסטלווניה פה, מי הדמות האהובה עליכם מכל גיבורי קסטלווניה? הדמות האהובה עלי ביותר היא אלוקארד - מה לעשות, אני אוהב דמויות של ערפדים (אני יהודי, מותר לי :)), והוא גם דמות עם כוחות אפלים חזקים, הופך מרע לטוב (נלחם בסוף סימפוני אוף דה נייט נגד אביו, חהחהחהחה! ספוילר ללא אזהרה! כמה לא צפוי נכון?!) וכו'.... במקום השני עומד סומא קרוז מאריא אוף סוררואו (דמות בעלת כוחות אפלים, נער, בעל חוש הומור, חי בתקופה עתידנית, מעוצב היטב וכו'...) ובמקום השלישי - האחד והיחיד סיימון בלמונט! (נראה לי שהוא הדמות האהובה ביותר על המעריצים הגדולים של קסטלווניה, כי הוא הגיבור הקלאסי). שאר המקומות (מ-4 עד 6) 4. קורנל (אדם זאב, קוווווללל, הוא מלגאסי אוף דארקנס, אחד המשחקים של ה-64, אקסבאטלר נראה לי שתאהב את המשחקים האלה.... נסה אותם - Castlevania 64 ו-Castlevania 2: Legacy of Darkness) 5. ריצ'ר בלמונט (עיצוב תותחי, עלילה מעניינת....) 6. נתן גרייבס (מסירקל אוף דה מון, הוא דמות נחמדה כזאת, נער צעיר שנאמן למאסטר שלו ויש לו כוחות חזקים) בכל אופן, מיהם הגיבורים האהובים עליכם ממשחקי קסטלווניה? ד"א התחלתי היום לשחק בסופר קסטלווניה 4, שזה שיפור די טוב ממשחקי הנינטנדו הישנים... במשחק משחקים את סיימון כמובן, הבעיה במשחק הזה שמכל המשחקים דווקא בזה יש עלילה מאוד דלה..... אם אפשר בכלל לקרוא לזה עלילה. עדיין, הגרפיקה טובה לאותו זמן, האויבים, הבוסים והמסכים מגניבים, המשחק יחסית קל למשחקים הקודמים, אך השלבים בו יותר מגוונים..... בכל אופן, מומלץ..... קסטלווניה הוא אחרי הכל המשחק הראשון מסוג משחקי האימה.....

AxBattler

New member
רוצה לכתוב כתבה על קסטלוואניה?

מעין סקירה של הסידרה מהתחלתה ועד הסוף. נראה לך?

ShotokanMaster

New member
בשמחה....

אתה תשים אותה באתר? אבל כשאתה מתכוון לסקירה, אתה מתכוון לסקירה עלילתית, משחקית, כלומר מאילו היבטים?

gilsasson

New member
יש לי בעיה עם קסטלבניה של PS2

LAMENT OF INOCCENCE אם אתה משחק המשחק הזה אשמח להיעזר בך.

ShotokanMaster

New member
גרמת לי רק לאכול יותר את הלב.....

.....על זה שאין לי PS2 אבל ברגע שיהיה לי אני אעשה שמיניות באוויר כדי לקנות את המשחק הזה!!!

gilsasson

New member
זה משחק מטורף אחי!!! בן זונה!

תלת מימדי שלם, כל האלמנטים מהמשחקים הקודמים, המון חידושים. שווה לקנות מקורי אם יש לך כסף. לי ישד גרסת ריפ צרובה ואני סובל המון. זה אחד המשחקים המדהימים שנתקלתי בחיים שלי.

ShotokanMaster

New member
אני מתאר לעצמי......

..... מה שבאמת טוב לפי מה ששמעתי, המשחק הוא תלת מימד והוא לא פוגם באלמנטים של קסטלווניה מהמשחקים הקודמים, הסרטונים שלו ממש יפים, סאונד מצוין (ולשיפוט הזה יש בסיס, הורדתי את הסאונטראק שלו מהאימיול...). אם אהבת את המשחק הזה אני ממליץ לך לשחק במשחקי ה-64.... כאן מסופר לנו על המפגש הראשון עם דרקולה, של הראשון במשפחת בלמונט - לאון בלמונט, שהיה באותה תקופה אביר, והוציא מזרעו את כל יורשי בלמונט ציידי הערפדים, לימים, סיימון, סוניה, טרבור, ג'וסטה ולבסוף ריצ'ר...... יש לי היום יומולדת, אני אנסה לאסוף כסף לפלייסטיישן 2.... אחלו לי הצלחה!!!

ShotokanMaster

New member
כמו שאמרתי, מהאימיול....

הנה שם הקובץ המדויק - Castlevania - Lament Of Innocence Ost שוקל 49.5mb כל הטראקים באיכות מצוינת ובאורכם המקורי... טראקים ממש יפים! שילוב של מוזיקה קלאסית עם האוס קצבי כזה....

gilsasson

New member
אני עכשיו שומע את הפסקול...

כששומעים אותו מחוץ למשחק זה שונה. פחות מרגש. כשאתה שומע את המוזיקה במשחק אתה נכנס לאטרף של המשחק והמוזיקה נותנת לך רמת ריגוש נוספת. חבל...

ShotokanMaster

New member
אכן.... ויש סיבה...

במשחק אתה שומע גם סאונדים נלווים - צעדים, שאגות של שדים, התנשפות של השחקן אם הוא פצוע, וכל מיני סאונדים שונים שמשווים למשחק את האווירה שלו.... בכל אופן אני הייתי מת להשיג את הפסקולים של הקסטלווניות הקודמות, הם ממש תותחניים, הורדתי כמה מהמנגינות האהובות עלי מהאתר הזה (אנלא מכיר אתר יותר טוב מזה קסטלווניה! יש פה הכללל!) http://www.classicgaming.com/castlevania בכל אופן אקסבאטלר הייתי מציע לך להחליף את המנגינה בעמוד קסטלווניה, אמנם המנגינה של סיימון גם יפה (בעיקר כששומעים אותה באמפי 3 ולא במידי) אך מנגינה שיותר מזוהה עם קסטלווניה היא "דמעות של דם" (Bloody Tears) מאחר שהיא מופיע בכ-5 משחקים וזכתה למספר חידושים.... בפסקול המקורי של קסטלווניה כרוניקלס יש אפילו רימייק שלה! בקשר לכתבה על קסטלווניה, תוכל לפרט יותר מאיזה היבטים אתה רוצה שאני אכתוב על הסדרה?

gilsasson

New member
אני שוקל לקנות את המשחק המקורי...

אבל 350 ש"ח זה מוגזם ואין לי...

ShotokanMaster

New member
לא יקרה כלום אם תקנה יותר מאוחר...

...אז המשחק יתיישן והוא יעלה פחות..... סו? בתכל'ס אנלא יודע מה אתך אבל אנלא כמו האנשים האלה שאין לי מושג מה עובר להם בראש, שכל משחק שיצא לפני שנה = ישן = חרא...... חוץ מזה שלא תצתרך לחכות הרבה זמן, המשחקים של הפלייסטיישן תוך חודש חודשיים מקבלים הזלה והופכים מ-350 ל-300 שקל, וזה גם תלוי במכירות וזה, ובהנחה שאין מעריצי קסטלווניה בארץ כמו שיש מעריצי טקן, המשחק עתיד לרדת במחיר.... אתה יודע שדוויל מיי קריי הראשון עלה 250 שקל ובדיוק כשהמשחק השני יצא הוא ירד ל-200?

gilsasson

New member
מעבר מ-350 ל-300 לא עוזר לי...

יש לי את המשחק צרוב ללא סרטים וללא מוזיקה. גם 200 ש"ח זה יקר. אני אחכה שזה ירד עוד. בקשר למה שישן = חרא אני ממש לא מסכים! אני אישית עדיין משחק במשחקים של אטארי2600 ושל סגה מסטר סיסטם והם ממש לא חרא.

ShotokanMaster

New member
...........

בקשר לתאוריה הזאת אני מסכים אתך, ואני בספק אם קיים מישהו בפורום הזה שלא יסכים אתך. הבעיה היא שהתאוריה הזאת מאפיינת הרבה אנשים וצריך למגר אותה...... בכל אופן, אני בספק אם תשיג מחיר נמוך הרבה יותר מ-200 ש"ח ב-3,4 שנים הקרובות, במקרה הכי טוב 150 ש"ח..... במקרה הכי גרוע אתה תמיד יכול לקנות בשוק משחק צרוב, שם הם צורבים לך את המשחק בצורב דיווידי, הם לוקחים בסביבות 100 שקל על משחק צרוב אם אנלא טועה.....

למעלה