cat caught your tangue?

anat11

New member
cat caught your tangue?

ובעברית - "כאילו מה קרה לכם אתם?"
נעלמו המלים? נאלמו האנשים? אין לי חדשות מענינות במיוחד, אז אני אחסוך לכם ברברת סרק. רק רציתי לציין: א) ששקט פה היום. ב) שרק אתמול שמתי לב ל"אייקון" של שמש (דוגמא:
). יכול להיות שזה כאן מבראשית, אבל אני לא סיאמית ואין לי עין חדה לגרפיקה. משכך - שמתי לב לזה, כאמור, רק אמש (אמרתי כבר?) והאייקון הזה מאד שימח את לבי. יש משהו מאד מעודד ומשמח בשמש. חוץ מזה, יש לי שכן מקסים (וגיי) שתמיד מכנה אותי "שמש" כי לדעתו אני תמיד "מאירה" מבפנים ומקרינה את זה מסביב. נכון יפה? (ואיך השווצתי לכם קצת..
). זהו, בסוף לא חסכתי לכם את כל הברברת (אבל רק שתדעו שמול כמה שעוד יכולתי לברבר, יצאתם ממש בזול
). שיהיה לכולם סוף-שבוע (שקט ו-) מקסים, ענת

RomiVais

New member
../images/Emo42.gif ענתוש - במיוחד בשבילך ../images/Emo42.gif

באמת שמתי לב שהיה טיפה שקט אצלי למשל היה יום כל כך ארוך שבקושי היה לי כוח לעשות משהו אבל היום יהיה יום קצר אני אדיע הביתה ואתעדכן קצת... אשלח מיילים קצת... וכל ה USUAL . ברברת??? אני חולה על ההודעות שלך...
אמרתי כבר שאת צריכה לכתוב י-ו-ת-ר
אייקונים יש הרבה ממש יפים אבל את ממש צודקת לגבי ה
גם אני אהבתי!!!
שיהיה לך ולכולם יום נפלא וסוף שבוע משגע מלא ב
,
ו-
אוהבת רומי

לילית7

New member
גם אני פה

וגם אין לי מושג למה השם שלי יצא בבולד
על שום מה הכבוד המיוחד (אני עדיין בסגנון פסח) ? לא רוצה את הכבוד הזה בבקשה שהשם שלי ירשם לא בבולד אלא בכתב רגיל וללא הדגשות אותיות דקות ולא עבות רגילות נו, איך אני בברברת?

RomiVais

New member
היי לילית ../images/Emo24.gif

אז לגבי השם שלך ככה זה אצל כולם.
אני בפורום הזה מופיעה בתכלת כי אני מנהלת אותו אבל בשאר הפורומים אני מופיעה באותיות בולטות כפי שתיארת... זה מקל על כל אחד לראות איפה הוא כתב ואם יש תגובות להודעות שלו.
מה שלומך? ואיך שם בארה"ב הרחוקה? שיהיה לך סוף שבוע נפלא רומי

לילית7

New member
אהההה ../images/Emo22.gif

אז כל אחד רואה את עצמו בבולד במחשב שלו ?! באמת מתוחכם מצד תפוז ואני כבר נבוכתי שדווקא אנוכי מודגשת בפורום. תודה רומיל´ה על ההסבר, הסרת דאגה מיותרת מליבי שגם ככה דואב בימים אלה, כמו לכולם אני מניחה, מהמצב הנורא אליו נקלעה ישראל, וזה כבר עונה על שאלתך לגבי מה המצב בארה"ב הרחוקה, גם פה מרגישים באסה ואין בכלל חשק לצאת

RomiVais

New member
לילית יקרה ../images/Emo6.gif

אכן כולם רואים עצמם בבולד במחשב שלהם!
אין בעד מה - אני שמחה שהסרתי דאגה מיותרת מעל ליבך
כן... המצב בארץ ממש גורם ל
אסור לאבד תקווה שעוד יהיה בסדר!!

anat11

New member
זאת ברברת זאת?

שלי נעליך כשאת מדברת עם המאסטר
חיבוק גדול, ענת

סיאמית

New member
מה לך כי תליני? ../images/Emo39.gif

הפעם הראשונה ששמתי לב ל
היתה כשאורנה השתמשה בה ביחד עם דמות של איש מבוגר וחשבתי שזה נורא יפה כי האסוציאציה שלי היתה: "אורנה = שמש של אבא". חוץ מזה, אני מאמינה לשכן הגיי שלך!
כי השמועות אומרות שאת מקסימה!!!

RomiVais

New member
זה שענתי מקסימה ידוע לכולם, לא???

עוד לפני שהיא גילתה לנו את דברי השכן!
נשיקות לכל המקסימים שבפורום הזה אוהבת רומי

anat11

New member
אהממ.. (כחכוך) ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

סיאמית יקירתי, "אלף כל" - ממתי את מאמינה לשמועות?...
, אני מתפלאת עליך. "בית כל", כמו שאומרים בצ´כונה, "נפלתי ברצפה" כששמעתי על הסיפור של - איך נקרא לו? - ´טוני´ אולי? אני מכירה אותו שנים בנסיבות בלתי טרפצתיות בעליל, וידעתי "עליו" (על טרפצתיותו) לפני שהוא למד "עלי". כשהוא גילה שאני טרפצתית (במקרה, התקלות לא צפויה במסדרונות תל-השומר), חשבתי שהוא יקבל התקף בו במקום מרוב הלם. אם יש משהו שלא עלה על דעתו בחיים, זה שאני בכלל מקושרת - ולו בעקיפין - לאיזשהוא סוג של מחלה או מגבלה גופנית (חוץ מהשנאה המולדת שלי לספורט, שזה, אני חושבת, לא נחשב
). התכוונתי לכתוב לך על זה כאן, אבל היו כמה ימים מה-זה עמוסים (גם בדברים טובים, לרבות שני סרטים: Ocean11 ו- Monsters Inc - המפלצות לוקחות ובגדול, כשהיתרון היחידי של ocean הוא בבראד פיט האולטימטיבי [טוב, אז יש לי חולשה לבלונדינים, אז תהרגו אותי
), אבל זה לא עזר להם). וכך הגענו עד הלום... חוץ מזה - מה שלומכם יקירתי? את & ~א~ & הילדה ? האם כבר ציינתי מספיק פעמים שאני מאד מתה על הכתיבה/הומור שלך?
גדול ענת

anat11

New member
התלבטתי בין ´מתה´ ל - ´מאד אוהבת´

יצא "מאד מתה"... עימך הסליחה...

סיאמית

New member
ענתוש... ../images/Emo39.gif

טוני (איך הגעת לשם הזה???? לקח לי שעות להבין על מי את מדברת!!!) לא גילה לי איך הכרתם IN THE FIRST PLACE אבל הבנתי שהוא לא ידע על טרפציותך מיד
בכל מקרה, הוא אימץ אותנו ואנחנו אותו. ואני דווקא מאמינה לשמועה הספציפית הזו כי חשדתי בך שאת מצויינת ממילא... ולאינסטינקטים שלי אני תמיד מאמינה!!! שלומנו טוב מאוד... אכלתי לפני כמה דקות סופלה שוקולד מקיוטו (הזמנו משם אוכל) ועכשיו העובריקה שלי מתחילה להשתולל באושר כי סוכר עושה לה את זה - ובגדול!!! ~א~ טעם בחשדנות סושי אבל התרכז בעיקר באיטריות וכיסונים. ואני, בגלל הפחד מחיידק הליסטריה ששוכן לו בדד בדגים בלתי מבושלים, נאלצתי להסתפק בסושי-טמפורות כאלה
לעג לרש... לא נורא - אחרי הלידה אני מתכוונת לחרוש את כל הסושיות ולהזריק דגים נאים ישר לאבי העורקים!!! ותודה על הקומפלימנטים
!!! הכל עובר עליך!!!

anat11

New member
סושי... יאמי...../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

למעלה