Catsitter בירושלים

hadari221

New member
Catsitter בירושלים

היי,
שמי הדר ואני בת 22 מירושלים. גדלתי עם חתולים מגיל 0 ואני חובבת חתולים מושבעת.
מכירים את זה שאתם רוצים לטוס לחו"ל וקשה למצוא מי שיטפל בחתול כפי שהיית רוצה שיטפלו בו? שגם יאכיל, ילטף, ירעיף חום ואהבה ופשוט יהיה שם?

אני מעוניינת לעשות קאט סיטר בירושלים, אני עם רכב כך שיכולה להגיע לכל חלקי העיר ובמחירים נוחים.

מוזמנים ליצור קשר בהודעה בפרטי

עליזה67

New member
חתול בירושלים

מישהו מכיר מקום שאפשר להשאיר חתול קטן לכמה ימים כשנוסעים לחופש ל- 5 ימים? יש למישהו איזה רעיון- עצה? יש לנו חתול שאימצנו בן 6 חודשים וחבל לנו להשאיר אותו בחוץ בימים קרים אלה.

Yukita

Active member
מנהל
בעקרון, הפתרון הוא

להשאיר בבית עם קט-סיטר שבאה לבקר פעם ביום (פעמיים, אם אתם ממש דואגים). בגיל 6 חודשים אין להם בעיה להשאר בבית ככה למשך 5 ימים אם מישהו מבקר, דואג לנקות את ארגז החול, לטפל באוכל ובמים, ואם החתול רוצה - לשחק וללטף.

Yukita

Active member
מנהל
ברוכה הבאה!

מוזמנת לספר על החתולים שלך (אם יש), ולהיות חלק מהדיונים בפורום

Yukita

Active member
מנהל
בכיף, רק כדאי לדעת

וזה בעצם מידע לכולם - באופן כללי במערכות הפורומים אין לפרסם. היו לנו בעבר חתימות אישיות שיכולנו להוסיף לפוסטים שלנו ובהם יכולנו לציין דברים כאלה כמו קט-סיטר. עובדים על שינויים בפורומים ויתכן שבהמשך החתימות יחזרו. נכון לעכשיו, פעלת נכון כשביקשת לפנות אלייך בפרטי אם רוצים פרטים נוספים.
&nbsp
בינתיים, הדרך הכי טובה לאפשר לאנשים להכיר אותך היא להיות פעילה בפורום, כדי שיוכלו להתרשם ו"להכיר" עד כמה שאפשר באינטרנט

למעלה