CAUM ראיון+מאחורי הקלעים כנסו הראיון באנגלית לא בספרדית! שווה צפייה!
Q QueIronia New member 18/3/07 #3 אהבתי../images/Emo70.gif אבל זה נראה קצת כאילו הדיסק הזה ו- On The 6 יצאו באותה שנה...
Q QueIronia New member 18/3/07 #6 לא יודע... כל הסגנון הזה של העטיפה נראה לי קצת מיושן. בכלל, היו צריכים לקחת את התמונה עם הורד לעטיפה, אבל גם העטיפה הזו מעולה
לא יודע... כל הסגנון הזה של העטיפה נראה לי קצת מיושן. בכלל, היו צריכים לקחת את התמונה עם הורד לעטיפה, אבל גם העטיפה הזו מעולה
Q QueIronia New member 18/3/07 #7 ../images/Emo207.gifמי שעבר אתמול בפ"ת ושמע את CAUM בוקע בקולי קולות מאיזה מכונית בצבע ירוק כהה באיזור 20:30 בערב - זה הייתי אני, נותן לתושבי פ"ת סוג של הלם תרבות (ולחילופין - חזרתי מסבתא שלי..)
../images/Emo207.gifמי שעבר אתמול בפ"ת ושמע את CAUM בוקע בקולי קולות מאיזה מכונית בצבע ירוק כהה באיזור 20:30 בערב - זה הייתי אני, נותן לתושבי פ"ת סוג של הלם תרבות (ולחילופין - חזרתי מסבתא שלי..)
Q QueIronia New member 18/3/07 #11 התכוונת: תושבי ראשל"צ - צאו החוצה בהמוניכם להשמעת הבכורה של CAUM בישראל. מומלץ להצטייד בקסדות ובאפוד קרמי, למקרה שליאת תשתגע.
התכוונת: תושבי ראשל"צ - צאו החוצה בהמוניכם להשמעת הבכורה של CAUM בישראל. מומלץ להצטייד בקסדות ובאפוד קרמי, למקרה שליאת תשתגע.
O oren456 New member 18/3/07 #13 תודה ליאת ראיתי. ואהבתי לאללה שהיא תקעה פה ושם מילים בספרדית אחח זה פשוט עושה לי כיף. לשמוע אותה מדברת ככה.
תודה ליאת ראיתי. ואהבתי לאללה שהיא תקעה פה ושם מילים בספרדית אחח זה פשוט עושה לי כיף. לשמוע אותה מדברת ככה.