Ccleaner מזהה אקספלורר שלא קיים

• פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

mc80

Member
היי,
כשאני משתמש בתוכנה ccleaner (החינמית) היא מזהה אצלי לניקוי את דפדפן Explorer שלא קיים אצלי במחשב בפועל (הוא הרי גם לא בשימוש בכלל אצל אף אחד יותר). בעבר אכן היה לי עד שהוא נחסם/הפך לedge ע"י החברה.
בתפריט של הקלינר - איזה דפדפנים לנקות, אקספלורר עדיין מופיע, ובמהלך הבדיקה מה לנקות, מופיעה תוצאה עדיין גם לאקספלורר, והוא לא מצליח לנקות אותה אף פעם. ככל הנראה בגלל שהיא לא קיימת כבר במחשב. אז איך הוא בכלל מוצא מה לנקות בדפדפן הזה?
אני יודע שהוא מסומן אצלי ב-V בתפריט הבקשה לניקוי, והסרת ה-V לא תציג נתונים לגביו יותר, אבל אני מנסה להבין האם באמת קיים אצלי עדיין משהו שקשור לדפדפן שהוא רוצה לנקות ולא מצליח ואיך אני פותר את הדבר הזה ומנקה סופית?
תודה

HelpSupport

Active member
ככתוב Internet Explorer - הדפדפן הזה ממשיך "לחיות" גם לאחר ש- Edge "תפס" את מקומו.

הקלד בשורת החיפש Internet Explorer וראה שהוא קיים וניתן להפעילו.

1692110732077.png

רוב הזמן נח

Well-known member
ככתוב Internet Explorer - הדפדפן הזה ממשיך "לחיות" גם לאחר ש- Edge "תפס" את מקומו.

הקלד בשורת החיפש Internet Explorer וראה שהוא קיים וניתן להפעילו.

צפה בקובץ המצורף 86700
בחלונות 8 אפשר פשוט למחוק את כל התיקיות שיש להם תשם Internet Explorer, בכל מקום שמוצאים אותם בכונן C וזה לא גורם לנזק.

mc80

Member
אבל איך אני מוחק את מה שיש בתוכו עדיין בתוצאות ונפטר מזה?
ראיתי שיש אופיצה "הסר" לאפליקציה הזו. אם עושה את זה זה יעשה בלגן במחשב? משו שקשור לחלונות אולי? מה יקרה?

רוב הזמן נח

Well-known member
אני כבר כמה שנים לא עדכנתי תקלינר. מאז שהוא שינה ממשק והתחיל לכפות בדיקות עדכונים. בגרסה הרגילה פשוט מורידים V ממה שלא רוצים שינוקה.

mc80

Member
כן גם פה אני יכול להסיר את ה-V אבל אני רוצה להעיף את מה שנשאר תכלס במקומות אחרים בכ"ז.
אני לא מקבל הוראת כפיה לעדכונים של התוכנות. אני לא מנוי גם. הוא מנקה מה שיש וזהו.
ויש לי חלונות 10. אז זה אבוד כבר מניח. סתם מעיק ולא ברור מה הקטע הזה.

למעלה