cd audio dts-sol to soul המלצה חמה

gofish

New member
cd audio dts-sol to soul המלצה חמה

קיבלתי לאחרונה את ה-cd audio sol to soul-freddie ravel בפורמט DTS,פשוט תענוג לאוזניים, הדיסק כולל בתוכו קשת רחבה מאוד של כלים ומערבב בתוכו מספר סגנונות(לטיני,ג´אז,קלאסית), כל הכלים נשמעים צלולים ומדוייקים,פשוט תענוג. לאחר מספר השמעות אני יכול לקבוע שלעניות דעתי הפורמט של DTS CD AUDIO עולה עשרות מונים על פורמט הופעות של DVD DTS (וזה לאחר שמיעה של עשרות הופעות ב-DVD),אין מה להשוות בינהם,איכות הסאונד ב-CD AUDIO פשוט מדהימה. בקיצור מומלץ מאוד.

שאלה לי אלייך gofish

תגיד הפורמט הזה ניתן להשמיעו גם בCD רגיל(במידה ויש יציאה דיגיטלית כמובן)ומה ההבדלים העיקריים באיכות? למה אמור להיות הבדל בין שנהם? כי זה מקודד באותו שיטת קידוד עם אותה דחיסה לא?

gofish

New member
טל,אני מניח שלא אמורה להיות בעייה

לנגן גם ב-CD,כל עוד הוא מחובר דיגיטלי לרסיבר בעל מפענח DTS. לגבי האיכות תראה,אני שומע המון הופעות DVD בפורמט DTS,ולפי דעתי,או יותר נכון משמע אוזני,ה-AUDIO CD המדובר נשמע הרבה יותר טוב,הכלים יותר מדוייקים,ובעלי יותר מרחב. אני מודע זה ה-AUDIO CD הראשון ששמעתי(הזמנתי גם את diana krall,עדיין לא הגיע),אבל לפי ה-CD audio הנ"ל האיכות יותר טובה. בכל אופן זאת דעתי.
נ.ב בהצלחה עם הטלוויזיה אני ההייתי הולך על ה-FX65.

אלכסי

New member
לא מאמין

זה קשור רק למהנדסי הסאונד באותה הקלטה אם אתה רוצה דוגמה רעה כך ABRAXAS של SANTANA בDTS CD זה דיסק הגרוע ביותר בעולם לגבי שאלה מתחתי כן בגלל זה זה CD

למעלה