cfs(תשישות כרונית) ופיברומיאלגיה

healer

New member
cfs(תשישות כרונית) ופיברומיאלגיה../images/Emo53.gif

שלום! במידה וידוע לך על טיפול יעיל לתסמונת התשישות הכרונית ופיברומיאלגיה ידע/י אותי בבקשה. אבקש לדעת עד כמה הטיפול יעיל (ריפוי מוחלט?!). אשמח לקבל המלצות ספציפיות על מטפלים באיזור ירושלים עם ניסיון בתחום. כמו כן אני מעונין לדעת ממישהו שמתעסק ב- רייקי/הילינג/מגנטים - האם יש לך נסיון בטיפול בחולה מלוקה בתסמונות הנ"ל - במידה שכן מהי מידת ההצלחה (חולה שעבר טיפול התחומים האלה מוזמן לדווח אלי ישירות על התוצאות). בנוסף אשמח לקבל מידע על תוספי תזונה וטיפול תזונתי שעוזר בתחום(מבעלי נסיון ,בטיפול בתסמונות הנ"ל, בלבד) תודה רבה! אשמח לקבל תגובות ישירות ל- E-MAIL שיהיה לכם טוב!

healer - שלחתי לך מסר בנושא

ככלל שני התסמונות מעידים על קריסה כללית של הגוף באחד היא מתבטאת בעייפות בדרגות שנונות ובשניה בד"כ בכאבי פרקים. בשני התסמונות ניתן לטפל ובהצלחה - ריפוי מלא לא אוכל להבטיח לך אבל אני מכירה מטפלת מעולה באזור ירושליים עם הצלחות רבות בשני התחומים. תצטרכי הרבה סבלנות ואמונה וכן שינוי תזונתי קפדני ( ל2 המקרים) אני מאמינה שיהיה צורך גם בצמחי מרפא ותוספי מזון ספציפיים לחומרת הבעיה אבל שוב , יש הצלחות יפות בתחום הדיקור והצמחי מרפא. הרבה בריאות יעל

דבר נוסף...

אם את/ה מעוניינ/ת באינפורמציה נוספת בפורום הייתי מציאה לתת יותר פרטים כמו גיל, אופי המחלה, זמן המחלה, וכל פרט נוסף שניתן להוסיף שוב, בריאות יעל

healer

New member
כמה פרטים שאולי יש להם חשיבות

בעצתה של יעל קליימן אוסיף כאן כמה פרטים על המחלה והחולה: בן 22, מזה שנה סובל מתסמינים שונים הכוללים: חום קל (יומיומי נע בד"כ בין 37-37.8),תשישות,חולשה, כאבי פרקים,שרירים,בטן,גב ועוד... הסמפטומים משתנים לסירוגין וכמו כן המחלה מתאפיינת בתקופות טובות יותר וטובות פחות. בדר"כ ההרגשה בשעות הערב טובה יותר מאשר בשעות היום. בשלושת החודשים האחרונים סובל מסמפטומים שלא ידוע אם מדובר באותה מחלה או במחלה נוספת..

כחולת CFS (אמא´לה.. זה נשמע מפחיד)

אני יכולה להגיד לך שאני מאוד מרוצה מהדיקור הסיני. תוך מס´ טיפולים בודדים אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב. השאלה היא באיזה שלב את נמצאת, כי אז התהליך לוקח הרבה יותר זמן. כדאי לך לנסות ושיהיה בהצלחה.

למעלה