Chameleon XTR

איתי נ

New member
Chameleon XTR

זיקית - צולמה היום על דרך נוף כרמל, כמעט בסוף העליה מא"ת יוקנעם למוחרקה. הרוכבים - אלונה (שהחלימה לנמרי מ"בעת-העליות"), טלטק עם האופניים החדשים וגם עם SPD, ואנוכי. המסלול - עליה מאזור התעשיה יוקנעם למוחרקה (את תאור העליה לקחנו ממסלול "יוקנעם - מוחרקה - וואדי רקפת" שפורסם באתר "הרים"). אחרי הפסקה בחורשה שליד המנזר ירדנו חזרה לדרך נוף כרמל ולקחנו את השביל האדום עד כביש יוקנעם-העמקים. משם חזרה לרכבים (בלי לעלות על הכביש הבין עירוני).

talctalc

New member
יופי של מסלול, יופי של מז"א

ולדעתי, לפחות במסלול הנוכחי, העלייה היתה מהנה יותר מהירידה למטה... לא מדובר בעלייה קורעת (ע"ע העלייה להר ברקן) אלא עלייה מאמצת במידה שעדיין ניתן להנות מהנוף, ולשלוט באופניים על הדרך המסולעת באותו זמן. הירידה לעומתה, באדום שיורד לכיוון מזרח, היתה על אבנים מציקות, שלא גרמו לי ליותר מידי הנאה. יכול להיות שזה בגלל שמדובר בירידה טכנית בחלקה, ואני והSPD חברים כל כך טובים, שלפעמים אנחנו לא נפרדים, מה שפגם לי קצת בביטחון היום. בסך הכל אחלה טיולון.
תודה לאיתי ולאלונה על הניווט, הכריכים והעוגה שבסוף.

alonaski

New member
חולקת על דעתך!!! ../images/Emo31.gif ../images/Emo3.gif

העליה להר ברקן נחמדה מאוד!!! לא פחות מזו שעשינו היום!!...
ולא היו שום "כריכים"!!!
אתה מטעה את הציבור!!!
אלה היו "סנדביצ'ים בלחמניה בייתית"!!!
!!! איתי - מה עם שאר התמונות?...

איתי נ

New member
על מה הוויכוח?

אני עדיין לא יכול להשוות עם ברקן אבל בהחלט העליה למוחרקה מכוון א.ת. יוקנעם קלה יותר לדוגמה מהעליה לשוקף מכוון בקעת אלון למרות שהפרשי הגובה גדולים יותר. שלחי לי מסר עם כתובת דוא"ל ואשלח לך את שאר התמונות.

אלה היו לחמניות ביתיות ../images/Emo163.gif

יד שניה ? השם הזה לחמניות ביתיות מוכר לי מאיזה שהוא מקום

למעלה