Check it out guys

RonGreen

New member
Check it out guys

This is called the RC JET, it's a plane model that goes over 200mph! It is powered by a real jet engine and sounds like the real thing :) Hope you like it, -Ron-

mr lavi

New member
היי רון...

כנס לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=358 פורום טיסנאות...מדברים שם על כ מיני כאלה. אבל אני מעדיף את הפורומים של חו"ל חח RCU ו RCG... איזה מנוע יש עליו? כמה דחף? כמה עלה כל הסיפור? ואיפה אתה מטיס? (אני משער שבחו"ל, אבל...היכן) נ.ב. מצטער שאין קישור ישיר. זו תגובה מהירה, אז עד שלא יסדרו פה משהו בתפוז...

RonGreen

New member
I wish../images/Emo3.gif

המטוס שייך לחברים מקולורדו, הם שלחו לי את התמונה. כשהייתי איתם הקיץ הם סיפרו לי שהמפלצת עלתה קרוב ל10,000 דולר, אין לי מושג מה סוג המנוע וכמה thrust הוא מסוגל, אני יכול אבל לשאול אותם מקווה שהם יודעים :) מה שאני כן יודע זה שהוא נשמע כמו jet אמיתי עם כל ה whining בהמראה, וזולל דלק סילוני. יכול לעבור את ה 200mph שזה בסביבות 320 קמ"ש. וואי זה כל כך מסורבל לכתוב בעברית על מונחים באנגלית
-Ron-

תודה

ואגב לא מסובך. לוחצים על CAPS LOCK והכל יוצא בENGLISH. אמנם באותיות CAPITAL אבל כלל לא מסורבל.

mr lavi

New member
נחמד...היית בתחרות הערבה לטיסנים

האחרונה? 2005... כדאי לך ללכת בשנה הבאה, ועוד פרטים יש בפורום טיסנאות (חבל לפחת שירשורים בנושא טיסנים כאן אם יש פורום מיוחד לדברים האלה) יום טוב :) ו...תשאל לגבי הדחף...זה די מעניין

למעלה