check this out... פה.
מ מ ק ר ט נ י New member 14/6/03 #6 זה נכון ואגב... תיכנסו לסקר: השיר האהוב ותצביעו ל here there and everywhere. אסור לתת ל strawberry fields forever (עם כל הכבוד) לנצח. שיר חביב אבל לא כמו here, there and everywhere.
זה נכון ואגב... תיכנסו לסקר: השיר האהוב ותצביעו ל here there and everywhere. אסור לתת ל strawberry fields forever (עם כל הכבוד) לנצח. שיר חביב אבל לא כמו here, there and everywhere.
מ מ ק ר ט נ י New member 15/6/03 #8 שום דבר זה שיר נפלא, רק אמרתי ש here there and everywhere יותר טוב. זה הכל.
M Miss CB New member 15/6/03 #11 לא יודעת... די... הם נורא שונים מה שכן, אני אצהיר בזאת שלדעתי הנ"ל (וסאמת'ינג קצת מאחוריו) הוא שיר האהבה הטוב ביותר שלהם.
לא יודעת... די... הם נורא שונים מה שכן, אני אצהיר בזאת שלדעתי הנ"ל (וסאמת'ינג קצת מאחוריו) הוא שיר האהבה הטוב ביותר שלהם.
מ מ ק ר ט נ י New member 15/6/03 #12 ואני אכריז... ש strawberry fields forever הוא השיר הטוב ביותר של ג'ון לנון במסגרת הביטלס, חוץ מ- across the universe.
ואני אכריז... ש strawberry fields forever הוא השיר הטוב ביותר של ג'ון לנון במסגרת הביטלס, חוץ מ- across the universe.
T Tomer 123 New member 15/6/03 #13 לדעתי strawberry fields עולה על across the universe, ולדעתי הוא אכן השיר הטוב ביותר של ג'ון במסגרת הביטלס!
לדעתי strawberry fields עולה על across the universe, ולדעתי הוא אכן השיר הטוב ביותר של ג'ון במסגרת הביטלס!
M Miss CB New member 16/6/03 #15 חחח אהבתי! וגם ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif חשוב!! אנת'ר גירל (הו ווד לאב מי טיל דה אנד...), איפה אלופי הטריוויה??? חיכיתי לזה כל היום אל תדחי את זה עוד...! וזהו.
חחח אהבתי! וגם ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif חשוב!! אנת'ר גירל (הו ווד לאב מי טיל דה אנד...), איפה אלופי הטריוויה??? חיכיתי לזה כל היום אל תדחי את זה עוד...! וזהו.
A Another Girl New member 16/6/03 #17 הבהרה יקירתי ../images/Emo8.gif עדיין לא מדובר באלופי הטריוויה,אלא באלו שהצליחו לעבור לשלב 2(מתוך 5,וזה לא צחוק!)
הבהרה יקירתי ../images/Emo8.gif עדיין לא מדובר באלופי הטריוויה,אלא באלו שהצליחו לעבור לשלב 2(מתוך 5,וזה לא צחוק!)