chicken liver pastry

  • פותח הנושא ozy
  • פורסם בתאריך

ozy

New member
chicken liver pastry

is my mission for this Rosh Hashana-please advice, especially how not to dry to death in the oven. thanks.
 

ozy

New member
more about the liver

well, it`s quite simple i think, fryed liver wrapped in puff pastry, the problem is that i don`t eat liver myself and my critics say it somtimes too dry also i thought mayby some kind of marinade cuold add extra taste. thanks anyway, and i can read hebrow, i just can`t find the hebrow letters on my key-board, shana tova and happy olimpics!
 
כבד בבצק

לא נפגשתי אף פעם במתכון הזה שאתה מתאר, אבל יש לי כמה רעיונות איך לא לקלקל כבדי עוף בתוך בצק עלים. דבר ראשון, כשאתה מטגן את הכבדים: חשוב שהם יהיו יבשים (מגבת נייר), מתובלים, שהשמן יהי חם והלהבה חזקה. רצוי לטגן מעט בכל פעם ולצרוב אותם בזריזות במחבת- כלומר שיקבלו צבע יפה מבחוץ ומהר, מבלי שיתבשלו מבפנים. מוציאים מהמחבת וממשיכים במתכון כרגיל. ואם יש לך חדשות קולינריות מסעירות מהיבשת ההיא. כולנו נשמח להיחשף לאתרי אוכל ``אולימפיים`` שנה מתוקה
 
למעלה