Children in need special 2013

AvivZ41

New member
Children in need special 2013

לא כזה ספויילרי, אבל יש כמובן שיש קצת ספויילרים. בכל מקרה, עוד הפצצה של מופאט לקראת ספיישל ה50 שנה.

Lhuna1

New member
אגב, השיער של מאט

לא נראה בכלל כמו פיאה. הוא כבר הספיק לגדל אותו מחדש עד הצילומים, או שזו פיאה ממש מוצלחת?

אולי בגלל

שזאת לא פאה XD

הספשייל צולם לפני חצי שנה כמעט, לפני הגלאח

jacobyd

New member
לראות או לא לראות, זו השאלה...

עדיין לא ראיתי את הטריילר לפרק מחשש לספויילרים (אני ממש מקפיד הפעם). :)
ראיתי את הפריקוול כי לדעתי זה חלק מהעניין.
הקטע החדש שמוזכר פה למעלה זה קטע מהפרק עצמו?

תודה

Apple Scruff

New member
ופרטי פופר
ספיישל 50

אני ממש מקווה שיימצאו הסבר ל"אני זוכר את זה... כאן אני נכנס!" שמאט אמר לפני שהוא נכנס למערבולת. כי אז זה אומר שהוא זוכר את כל החוויה הזאת שהוא היה הדוקטור העשירי וזה ייאכזב ברמות. בכלל, חשבתי שתיהיה איזושהי פריצה בזמן (כמו הספיישלון לchildren in need שהיה עם הדוקטור החמישי), והזמן יכול להיות משוכתב ווויבלי טיימלי לה לה לה.
(ובלי קשר- דיוויד השמין!!!!:O כאלו, משהו לא הסתדר לי עם החליפה שלו והבנתי שהוא פשוט ממלא אותה סוף סוף
)

מצאתי דרך לכעוס על מופאט עוד לפני הפרק- שיא חדש. רבותיי.

GeJuFan

New member
באמת? הוא נראה לי בערך

אותו הדבר, מלבד שאין ספק שהפנים שלו הזדקנו קצת, הגיוני כי מאז סיום התוכנית הוא לא רק המשיך לעבוד אלא גם הפך לאבא במשרה מלאה וזה בהחלט יכול להשפיע.

Ayelet 363

New member

המערבולת ההיא הזכירה לו מה קורה- לפני שהוא נכנס למערבולת.

Ayelet 363

New member

גם חשבתי על זה. אולי הוא זוכר כי המערבולת ההיא הזכירה לו? ואז עדיין קצת מוזר לי שהוא פתאום יודע בדיוק מה קורה- כך זה נראה לי- אבל אולי זה לא בדיוק כך. אולי גם כן אפשר לשכתב את זה או משהו כזה. אני כן חושבת שתהיה פריצה כלשהי, משהו כלשהו שיגרום לכך שהוא לא פשוט יודע מה יהיה.

למעלה