CHOOSE

CHOOSE

Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big Television, Choose Washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low colesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgag repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind - numbing , spirit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, netting more than an embarrassment to the selfish fucked up brats you spawned to replace yourself CHOOSE YOUR FUTUR. CHOOSE LIFE. Trainspotting

JonnyBoy

New member
,I Choose something eles

כי מבחינתי כל הדברים הנ"ל זה למות, לקבור את החלומות שלי עמוק מתחת למשכנתא בעבור בית וילדים. אני הולך בעקבות חלום, ושיחנקו הבורגנים.
(לסמן
כי אין סמים בסיפור?)

tiger

New member
כל פורום והנושא שלו

ואני לא מוצא מקום לבושה... בכל אופן בכל הפורומים שאני מנהל לפחות לא צריך לסמן ב-OT שום דבר. אם היחלטת שבא לך לספר את זה כאן אז זה כבר קשור. הפורום להיתמכרויות למשל תמיד היה מקום לדיון גם על בעלי חיים,חתולים,כלבים,זכויות בעלי חיים,חלומות,תוכניות טלויזיה ,קרמבו ומילקי...תמשיכו מיכאן t

tiger

New member
"מי צריך חיים כשיש הרואין"

טריינספוטינג. סרט גדול לכל הדעות. יצירה של בימאי/תסריטאי שהיה שם... t

trainspotting

התמונה הזאת שבה רשום כל מה שכתבתי נמצאת בביתי.... אמנם עוד לא ראיתי את הסרט....אבל בעתיד....

tiger

New member
כן אחלה פוסטר...

מה שאני כתבתי זה מישפט שזכרתי מהסרט

mis understood

New member
טריינספוטינג....

סרט מדהים אבל לא קל לצפיה המלצה שלי.... לא לצפות כשמסטולים לי זה עשה קשה מדי מיס

דווקא אני ראיתי את הסרט הגאוני הזה

כשבחציו הראשון הייתי מעושנת,ואחרי ההפסקה התאפסתי לחחלוטין וראיתי אותו סחית בלטה איטונג..ואין שום ספק שזה סרט שצריך לראות אותו יותר מפעם אחת,ורצוי פעם אחת לא סחים בלטות איטונג... דעתי,מה,מותר לי...חח יום כתום..

למעלה