CICSPLEX

nuritcohen

New member
CICSPLEX

קודם כל אני מצטרפת לברכות על הקמת הפורום. אנו התחלנו להשתמש ב-CICSPLEX לפני מספר חודשים ב-CICSPLEX, ואנו משתמשים רק בפונקציה של הניתוב הדינמי. האם מישהו משתמש בפונקציות נוספות של CICSPLEX? נורית

אצלינו רק

עכשיו מתחילים להכנס לזה ובודקים את האפשרויות ... עד כמה שאני יודע יש גם תכנון להשתמש בפונקציות של ניהול ממקום אחד כמו יצירה של RDO וביצוע Install לכל ה-CICS ב-CICSPLEX

nuritcohen

New member
RDO

יש לנו מערכת פנלים שפותחה אצלנו אשר בונה גוב לבצוע ההגדרות ובצוע ה-INSTALL נעשה ב-BATCH באמצעות EXCI כך שלא ראיתי יתרון בשימוש ב-CICSPLEX בבצוע הגדרות

מה שאתם

עושים זה נחמד כאשר מדובר ב-CICS-ים שרצים במחיצה אחת ובטח תוכנן לפני שחשבתם בכיוון / לפני שהומצא ה-CICSPLEX אני מרשה לעצמי להניח (ויתכן כאן שאני טועה) שה-CICSPLEX שלכם לא יושב במחיצה אחת אלה במחיצות שונות (2 ומעלה ) במסגרת parallel sysplex data sharing ואז זה נהייה קצת יותר מסובך לנהל... צריך לשגר ג'וב כזה לכל מחיצה, לוודא שכל הג'ובים האלה עבדו תקין ומה קורה עם היה install רק במחיצה אחת ובגלל תקלה ב-jes, בתקשורת וכ... לא עבר למחיצות אחרות (אחת או יותר).... אם ה-Plex שלכם הוא של שתי מחיצות לעבוד ככה זה עוד סביר אבל נראה יותר נכון להשתמש בשירותי ה-cicsplex

T Rexx

New member
אני

שייך למוסד פיננסי גדול שיש לו parallel sysplex (אני מניח שלא קשה לנחש... (-D ) אצלינו משתמשים בProduction בעיקר באופציית הניתוב הדינמי בסביבת ה-TEST אנחנו מפעילים כמה אפשרויות נוספות עד כמה שאני יודע ... אני יכול לנסות לברר...

T Rexx

New member
בדקתי

בוחנים אצלינו ב-TEST גם את השימוש ב-RDO לטובת עדכון מרכזי של רכיבי PLEX

למעלה