cinema 4d' בעיה בהיפר נרבס

3D Buzz

New member
cinema 4d' בעיה בהיפר נרבס

יש לי בעיה עם ההיפר נרבס אצלי בתוכנה. כאשר אני מנסה לבצע כפי האמור בטוטוריאל בקישור המצורף, http://photogabble.co.uk/2007/06/21/modeling-a-pipe-using-hypernurbs-in-cinema-4d/ החוזק 100% לדפנות נותן לי את התוצאה הלא רצויה הזו (תמונה מצורפת): מישהו יודע כיצד אני פותר בעיה זו כדי שהדפנות יופיעו לי עגולות כמו במדריך המצורף ולא כמו באימג' שצירפתי?

zill

New member
יש מצב שאתה מעלה קובץ?

או צילומסך של ההגדרות של ה HN ,והמודל לא בסמוט'?

3D Buzz

New member
אני מנסה

להעלות את הקובץ, אך זה מוסר לי הודעה שרק סיומות מסויימות מותרות. לכן, אני מעלה רק תמונות, סיומות של תלת זה לא מאפשר (אלא אם כן תגלו לי איך כן) עברתי שוב על המדריך ועל ההגדרות אצלי ועל פניו אני לא רואה שום שוני בהגדרות, אלא אם כן זה משהו שמסתתר בהגדרות הכלליות של התוכנה אלה האימג'ים של ההגדרות שמשוייכות להיפר נרבס ולאובייקט בכל אופן, תודה על העזרה

zill

New member
אוקיי- נראה לי שהבנתי מה הבעיה

לפי איך שזה נראה - בחרת את הפוליגונים, במקום את האדג'ים. פשוט תעשה את זה מחדש על האדג'לופס :) בהצלחה גיל

3D Buzz

New member
במדריך

הם כותבים שיש לבחור את הפוליגונים, האם זה הצליח לך באמצעות בחירה של האדג'לופס? אני אסה זאת בכל מקרה, תודה. אני מעלה את הקובץעם שינוי הסיומת

zill

New member
היי

כן לשאלתך,וגם בקובץ שלך זה עבד - ובטוטוריאל כתוב לבחור תאדג'ים :) ...Once you have selected all four edges of the face

למעלה