Citroen DS

• פותח הנושא RLM
  • פורסם בתאריך

RLM

New member
Citroen DS

מודל שאני עובד עליו כבר כמה שבועות בחופשים מהצבא. היום לאחר עבודה מייגעת סיימתי :)

קרמיקיד

New member
מדההההההההים

תגיד עברת קורס או למדת לבד ? כמה זמן לקח הרינדור ליצירה כזאת ?

CoolCalb

New member
אכן, כן... בקרוב אצטרך

לתת לריגים שלי מגה גלופלקס...

Newbie 91

New member
הראל עבודה יפה מאוד

ואני חייב להגיד שזאת העבודת מידול הכי רצינית שלך עד כה אם אני לא טועה נכון? לא זכור לי משהו יותר משמעותי מזה אז סה"כ עבודה מוצלחת מאוד יש לי כמה סייגים אבל סה"כ ממש מוצלח. הבעיות שאני רואה בעבודה- תחיל מידול הגוף מוצלח, אבל אני חושב שהקצוות לדוגמא בחיבורים בין הדלתות וכדומה עדין חלק יותר מדי, לא יזיק עם תוסיף עוד איזה Bevel שם כדאי לעשות את העניינים חדים כמו שצריך. שניות החיבור לחלונות בכל החלונות בחלקים התחתון נראה לי לא טבעי פתאום צץ חלון משום מקום, אני לא מכיר את הרכב אבל אני יודע שיש מכוניות שאין שם ברזל או גומי כמו בחלק העליון אבל עדיין זה נראה חתך חד מדי ולא במקום זה מוריד מהאכות לדעתי. יש לי איזה בעיה עם הצורה של החלון האחרוי בדקתי כמה רפרנסים, ונראה שהצורה שכרגע היא עקומה כלפי מטה צריכה להיות עקומה כלפי מעלה, יכול להיות שאני לא מסתכל בדיוק על אותה שנה, אבל זה נראה טיפה חלק מדי וצעצוי משהו. חסר לי Treads בגלגלים וחבל זה מוסיף המון אופי וריאליסטיות למודל ואפשר לעשות איזה ב-20 דקות, יש המון טוטריאלים לנושא ממש מומלץ ומאוד פשוט. חומרים- כרגע, אם אני לא טועה, האוטו שלך פשוט מבריק, ללא שום קשר לזווית המצלמה ביחס למודל, וזה נראה כמו מראה אחת גדולה, גם עם יש לך פרנסל מוגדר לדעתי אתה צריך להדגיש אותו יותר ולחזק אותו כי כרגע הרכב מבריק מדי בכל המקומות, עוד פעם מה שמוסיף לצעצויות שלו. חוץ מזה סה"כ עבודה באמת יפה, כל הכבוד.

בנוסף לביקורת של ניובי ואלדרין,

אני חושב שישנם עוד שתי בעיות ששוות התיחסות: 1. הקומפוזיציה לא נכונה. שווה להסתכל על רפרנסים של תצלומי מכוניות מקצועיים בשביל לכוון יותר נכון. כרגע המכונית ממורכזת מדי העצים, האבנים והגדר חוסמים אותה, אין הרגשה של המשך דרך. כרגע ההרגשה שנתת היא של טיילתי ביער ונתקעתי בקצה של החורשה, עכשיו צריך רוורס וזה הולך להיות קשה. (אגב האדמה עצמה ריקה מדי בשביל להיות חורשה אבל זה בקטנה) 2. מפריעה לי בטירוף הגרעיניות, זה טריק זול להסתרת פגמים, או ליישון (מלשון ישן OLD) של התמונה, מה שלא כל כך עובד. היא לא נראית ישנה בגלל עבודת תאורה\שיידרים לא נכונה. ואת הפגמים אתה נאלץ לראות בגלל שהגרעיניות מטשטשת ומכריחה אותך להתקרב למסך. מעבר לזה, את כל המחמאות שקיבלת עד עכשיו (חוץ מהמדההההההים, אני לא קונה מחמאות עם הרבה אותיות מאותו סוג) יש לך גם ממני. :)

eldarinn

New member
תבקש מיוחדת ../images/Emo8.gif

חייב לסיים את הפרוייקט בהדמיות יותר מפוצצות. צבעוניות סתוית של עמק הלואר וגם הגג שלך מחוספס מדי.

RLM

New member
תודה :)

תודה על התגובות. אני מסכים כמובן עם כל ההערות. זאת פעם ראשונה שבאמת עבדתי עם החומרים של מנטל ריי, והוצאתי רינדור של מודל רציני עם HDRI, יש עוד הרבה מה ללמוד ולשפר. קרמיקיד, למדתי לבד, הרינדור לקח משהו כמו 10 דקות. אבל הייתה גם עוד עבודה בפוטושופ אחר כך. (בעיקר השילוב של העצים, כי MR לא יודע לרנדר Paint effects). עוד, הDS שלך נראת מדהים, גם האנימציה ממש מגניבה. (מזכיר לי קצת את הסיבוב שדוק לימד את לייטנינג לעשות בcars). אורי, ממ, כן, זה אחד המודלים היותר מורכבים שעשיתי, למרות שיש בו הרבה פאקים וטעויות (בעיקר כי קצת הסתבכתי עם הרפרנס, אז "ניחשתי הרבה"), אני מאמין שזה ישתפר בעתיד... בקשר לצמיגים, אז יש חריצים, אבל הם יצאו לא מספיק עמוקים וברורים, וברנדור והעריכה הם כבר נעלמו לגמרי. פעם הבאה אני ישים לב לזה יותר גם. בומס, האמת אני די אוהב את המראה המגורען, בלי קשר להסתרה של "פאקים", וכאן הכוונה באמת הייתה ליישן, אבל כנראה שהחומרים באמת קצת הורסים את זה. ואלדרין, אם הייתי יכול לקבל מיוחדות על דברים כאלה הייתי נשאר בבית כל היום
ומזאת אומרת שהגג מחוספס מידי? לא ממש הבנתי למה הכוונה שלך..

תנסה לראות סרטים ישנים ותראה מה

גורם ליישון שלהם. בד"כ הגרעיניות היא משנית. אלה כתמי לכלוך וחתכים שיש בסרט תמונה עצמו ואולי גם קונטרסטיות גבוהה יותר. זה לא שהיא לא קיימת אבל היא הדבר האחרון ששמים לב אליו.

Newbie 91

New member
מסכים..

נסה לשחק עם זה.. זה הכוון אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות.

למעלה