הראל עבודה יפה מאוד
ואני חייב להגיד שזאת העבודת מידול הכי רצינית שלך עד כה אם אני לא טועה נכון? לא זכור לי משהו יותר משמעותי מזה אז סה"כ עבודה מוצלחת מאוד יש לי כמה סייגים אבל סה"כ ממש מוצלח. הבעיות שאני רואה בעבודה- תחיל מידול הגוף מוצלח, אבל אני חושב שהקצוות לדוגמא בחיבורים בין הדלתות וכדומה עדין חלק יותר מדי, לא יזיק עם תוסיף עוד איזה Bevel שם כדאי לעשות את העניינים חדים כמו שצריך. שניות החיבור לחלונות בכל החלונות בחלקים התחתון נראה לי לא טבעי פתאום צץ חלון משום מקום, אני לא מכיר את הרכב אבל אני יודע שיש מכוניות שאין שם ברזל או גומי כמו בחלק העליון אבל עדיין זה נראה חתך חד מדי ולא במקום זה מוריד מהאכות לדעתי. יש לי איזה בעיה עם הצורה של החלון האחרוי בדקתי כמה רפרנסים, ונראה שהצורה שכרגע היא עקומה כלפי מטה צריכה להיות עקומה כלפי מעלה, יכול להיות שאני לא מסתכל בדיוק על אותה שנה, אבל זה נראה טיפה חלק מדי וצעצוי משהו. חסר לי Treads בגלגלים וחבל זה מוסיף המון אופי וריאליסטיות למודל ואפשר לעשות איזה ב-20 דקות, יש המון טוטריאלים לנושא ממש מומלץ ומאוד פשוט. חומרים- כרגע, אם אני לא טועה, האוטו שלך פשוט מבריק, ללא שום קשר לזווית המצלמה ביחס למודל, וזה נראה כמו מראה אחת גדולה, גם עם יש לך פרנסל מוגדר לדעתי אתה צריך להדגיש אותו יותר ולחזק אותו כי כרגע הרכב מבריק מדי בכל המקומות, עוד פעם מה שמוסיף לצעצויות שלו. חוץ מזה סה"כ עבודה באמת יפה, כל הכבוד.