CKY

manic_subsidal

New member
CKY

cky!!! סרט אדיר סטייל jackass רק יותר hardcore ו לא מצונזר (לצערנו?) המציג איש רץ ומחרבן על עצמו עגלות קניות שונות ו urban kayaking ביום ועריכה על ידי bam margera האגדי

g.o

New member
קצת מאוחר נזכרת..

אבל בכל מקרה כבר יצא CKY 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : )

manic_subsidal

New member
קצת מאוחר נזכרת?

נעלבתי!!! ממש לא מאוחר נזכרתי הפורום חדש ורק רציתי לפרסם את הסרט\ים! ההתלהבות שלך מ cky3 לא מקובלת הסרט האחרון מאכזב ובמידה ו היית באמת יודע על מה אתה מדבר... אז היית יודע שהדוגמא הראשונה שנתתי... היא דווקא מתוך cky3 בשבילך: cky cky2k cky3 לכו ל תוכנות הורדה שלכם אנשים!

g.o

New member
מישהו אמר שהתלהבתי..

מהסרט האחרון שלהם?! .. גם לדעתי הוא מאכזב לעומת השני.. ובכל מקרה רק רציתי להגיד שיצא הסרט השלישי כי חשבתי שאתה לא יודע.. ואני כן יודעת על מה אני מדברת : )

LINKIN PARK!!!

New member
תאמיני לי...

CKY2K, זה הדבר, הכי, הכי, הכי פצצות שיש, הורדתי אותו, וזה פשוט פצצה. ורציתי לשאול אם את מורידה את זה מתוכנת שיטופי קבצים? (וגם תגיד/י לי אם את/ה בן או בת, דיברתי כאילו שאת/ה בת, רק כי חשבתי כך, אז רק להגיד אם את/ה בן או בת, בבקשה)

Sham 69

New member
CKY2K

זה באמת סרט טוב אהבתי את הקטע בסוף שרואים איזה מישהו נופל במדרגות מהבורד סלייד ואז עושה "עמידת נינג´ה" כזאת ..

LINKIN PARK!!!

New member
אה, ו...

פשוט תתעלמו מכל הדברים שאני אומר על חומרי-נפץ לגבות, פשוט נדבקתי לזה, זה לא מצליח לצאת לי מהראש.

manic_subsidal

New member
אני משאר שדיברת אליי

מה את שואלת? דרך אגב גם ה אייסייקיו שלי מופיע שם

למעלה