cll? שלום לכולם , נודע לי

cll? שלום לכולם , נודע לי

שאימי חולה במחלה .היא הסתירה זאת מאיתנו.אפשר לקבל קצת פרטים או דרכי התמודדות בכלל...

דגנילי

New member
אז קודם כל ברוכה הבאה..../images/Emo140.gif

למרות שלא ממש משמח אותי שמישהו מתקשר למחלה.. אבל בעולמנו כמעט שאין מישהו שלא מתחבר איכשהו (אם ישירות ואם בעקיפין) במהלך חייו לסרטן "המפחיד והארור".. טוב.. אז תלוי איזה באיזה סוג אמא חולה.. כלומר באיזה איבר/מערכת בגוף? הרי ידוע שכל גופינו בנוי מתאים ובהם הסרטן פוגע.. תלוי גם באיזה שלב גילו לאמא את המחלה..כי כמה שמגלים יותר מוקדם והגידול יותר קטן.. גם הטיפול קצר או קל יותר יחסית, וגם ניתן להשתלט עליו יותר טוב. הדרכים לטפל הם מאוד מגוונים ושונים: ניתוח, טיפול כימי, הקרנות.. בכניסה לפורום יש קישור לאגודה למלחמה בסרטן ששם יש הרבה מידע, ואני בטוחה שגם החברים פה יוכלו להוסיף מנסיונם. בינתיים הכי חשוב לתמוך באמא.. לחבק, לדבר שתדע שאת אוהבת אותה והיא לא לבד. וגם את.. טוב שפנית אלינו, וכמובן אמא מוזמנת. שיהיה לכם בהצלחה. ותעדכני. אגב תוכלי לספר, כיצד אמא שיתפה אותך? והאם שמת לב לפני זה שמשהו לא בסדר? מה הרגשת עם עצם היותה חולה. ובכלל.. בת כמה את למשל? תעדכני, אני פה בשבילך.

מיליתו

New member
ברוכה הבאה

מצטרפת למילותיה של דגנילי... כל מילה "זהב"!!!

CLL ????

אם התכוונת לזה אז אני יכולה לתת מעט פרטים עוד פרטים את יכולה לקבל באגודה למלחמה בסרטן לוקמיה לימפוציטית כרונית CLL זו מחלה סרטן שנחשבת יחסית יותר קלה (אבי אובחן לפני כשנתיים וחצי במחלה זו לצערינו עכשיו המחלה שינתה כוון והפכה ללימפומה ) אני לא יודעת אם זה קורה תמיד אבי טופל לפני כשנה וחצי בכימוטרפיה בכדורים והיה כמעט שנה בהפוגה מהמחלה עד עכשיו שהיא שינתה כיוון זו מחלה לפי מה שנאמר לנו שיכולים לחיות איתה הרבה מאוד זמן (אני מתכוונת לCLL ) ויכולות תקופות ארוכות שבכלל לא צריך טיפול

נמלולה

New member
הגעת למקום הנכון..

הפורום הוא המקום לפרוק,להתעצבן ולשמוח! אני פה רק 3 חודשים. וזה הדבר הכי טוב שיצא לי מהמחלה הזו! שני ההורים שלי חלו, אז אני מבינה אותך! תספרי מה שלומך...

ihovav

New member
שלום בייניונת,

קודם כל - ברוכה הבאה, הגעת למקום הנכון. מנסיוני האישי החבר'ה כאן אחלה והתמיכה נהדרת! אני מצרפת לך קישור בנוגע למחלה, אני לא ממש מבינה בזה בעצמי... אבי חולה בלימפומה, שזהו גם סוג של סרטן הדם שמטופל במחלקה ההמטולוגית. אחרי שאבא שלי אובחן והתחילו הטיפולים גיליתי שזה לא כזה נורא כמו שחשבתי מראש על המחלה ושבהחלט זה לא בהכרח מראה על הסוף. נכון שהטיפולים לא קלים ולא חסרות תופעות לוואי (אבא שלי בהחלט מוכשר בתופעות לוואי, עד כדי אלרגיה לטיפול...) אבל זה לא מצב סופי ובהחלט יוצאים מזה... אני מצטרפת לשאלות לגבייך, בת כמה את? איך נודע לך? איפה אמא שלך עוברת את הטיפולים? וכל הרקע שמסביב שמתחשק לך לספר. מאחלת המון בריאות וכמו כולם לפני אוסיף שאנחנו כאן בשבילך...

למעלה