Clone War - ביום ראשון!

Clone War - ביום ראשון!

הטריילר הסופי והרביעי של "מלחמת הכוכבים - פרק II - מתקפת המשובטים" (תרגום יותר מטומטם מהמקור!) יעלה לרשת ביום ראשון זה, באתר מלחמת הכוכבים הרשמי בתור התחלה אבל לא הייתי מתפלא אם גם באתרי פוקס ואפל. תכינו ת´מודמים

preacher

New member
אתמול ראיתי פרומו בקולנוע

נראה מדהים. יפיפה. אני רק לא מבין איך אפשר לדחוס כל כך הרבה לסרט אחד, אבל את זה נראה במאי... ואנשים, תלכו לראות מפלצות בע"מ! סרט מצויץ!

preacher

New member
לא, את זה הורדתי מזמן באינטרנט

מה שראיתי פחות או יותר סיכם את כל העלילה של הסרט: ראו המוווון סצינות של אנקין ואמידלה בכל מיני לוקיישנים יפיפיים, ראו צבאות קלונים עולים לחללית, אנקין רוכב על אופנוע מעופף, כשהוא נראה מעוצבן או מיואש (בטח יודה נתן לו על הראש כי הוא התאהב), סצינות בקורוסנט, ומישהו שנראה כמו בובה פט (כלומר או הוא או ג´נגו פט). בסוף הפרומו הלוגו של הסרט היה בעברית משום מה.

on drugs orange

New member
יש תאריך למתי יוצא הסרט?

ואיזה שחקנים ליהקו בסוף? אולי כדי שאני אלך לאתר הרשמי כבר? מה האתר הרשמי?

הסרט יוצא עוד חודשיים ושבוע

ובארץ עוד חודשיים, שבוע ויום. השחקנים הם היידן קריסטיאנסן כאנאקין סקייוקר, יואן מקגרגור ונטלי פורטמן חוזרים כאובי-וואן קאנובי ופדמה-אמידלה, את ג´אנגו פט, אביו של בובה פט, משחק טמוארה מוריסון, כריסטופר לי משחק את הרע הראשי, הרוזן דוקו (או בשמו השני - דארת´ טיראנוס), את הקיסר פלפאטין (או בשמו השני - דארת´ סידוס)- איאן מקדיארמיד, סמאול אל. ג´קסון כאביר הג´דיי מייס ווינדו, פרנק אוז חוזר כיודה (למרות שהוא בחלקו מחשב), אנטוני דניאלס כ- C3PO, ג´יי לאגאיה ישחק כקפטן טייפו, ג´ואל אדגרטון כאוו´ן לארס (כן, דודו של ליוק סקייוקר), ואחמד בסט חוזר כג´אר ג´אר בינקס, הפעם סנאטור וגונגאן די רציני...

Rogue 7

New member
זה אתר טוב בנושא הכללי של סרטים

אבל עדיין אתר הבית של star wars הוא הכי מקיף מבחינה אנציקלופדית בנושא.

Rogue 7

New member
וכמובן ששכחתי

לפי הemail מהאתר של מלחמת הכוכבים הtrailer הולך להיות בICE AGE (סרט קולנוע) וברשת FOX מחר

למעלה