Clone War

Clone War

סליחה על פתיחת השרשור החדש אבל היה חשוב שזה יקפוץ.... ראיתי הרגע את CLONE WAR, הטריילר הרביעי של Star Wars - Episode II: Attack of the Clones. הייתי כותב עליו משהו אבל הידיים שלי רועדות כלכך שזה יהיה קשה. אולי עוד שבוע כשאני אתאושש.....

preacher

New member
גגגם לללייי ררווועדדות הייידיייםםםם

אין מה לדבר, זה נראה לא יאומן. ושוב יש לי את אותה בעיה, איך כל זה נכנס בסרט אחד? זה נראה כמו חומר לאיזה 2-3 טרילוגיות...

tukh

New member
מדהים

אין ספק שאת הסרט הזה אני אראה מוקדם מהרגיל ואצלי רגיל זה בערך שלושה ימים אחרי הבכורה אני לא מצליחה להסדיר את הנשימה שלי וראיתי את זה איזה שלוש פעמים ברצף מדהים!!!

כן, גם אני שלוש....................

בשעה

on drugs orange

New member
אין מקום שאפשר להוריד את הטריילר?

אני ממש מסתבך שם עם הquick time המעצבן הזה :(

Boojie

New member
כמובן שיש.

סע לעין הדג, ליומית שהתפרסמה היום בנושא, ושם אנשים חביבים שונים ומשונים פרסמו בתגובותיהם לינקים ישירים לבערך כל גירסה אפשרית של הקובץ.

alond

New member
תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!

כבר וויתרתי עם הקקה של מר לוקס וה-quicktime שלו... אני לא אוהב קקה.

preacher

New member
פגעת בציפור נפשי!

לא, לא לוקאס... קוויקטיים, אלא מה? לא הערכתי את זה עד שקיבלתי רוחב פס בעבודה... פורמט איכותי במיוחד, ובניגוד לקקי של מייקרוסופט אפשר לעשות פאוז ולהריץ פריים-פריים. ואז לשמור את הקובץ ולהראות לחברים! לך תעשה את זה ב-AVI או REALVIDEO. אם כי ל-DIVX לא הייתי מתנגד...

alond

New member
mpeg

זה הפורמט האהוב עלי. נראה איך זה (אני עדיין מוריד. עוד 20 שניות...

alond

New member
טוב, או קיי. מרשים מאוד אבל נראה

במאי מה יהיה... מקווה לטוב.

Quicktime הוא בהחלט פורמט מצויין

איכות מרהיבה של תמונה וסאונד, וגם לא *יותר מדי* גדול (20 מגה בשביל שתיים וחצי דקות של איכות מדהימה של סאונד ותמונה, אפשרות להריץ פריים פריים ואפילו יותר כמו הצגה במסך מלא (בקוויק טיים פרו, ואל תשאלו מאיפה השגתי כי אסור לפרסם כאלה הודעות בפורום)... אני בעד קוויקטיים כשזה מגיע לטריילרים. כל דבר אחר אבל לא.

למעלה