club foot

מנדי

New member
club foot

שלום לכולם שמי הוא מנדי ואני בן 25 ואני גם סובל מclub foot הניתוח האחרון שלי היה לפני כשנה אבל לא נלאה אתכם בדברים שמחתי לראות שיש כאן פורום פעיל שמעלה את המודעות על הclub foot ואני חושב שזה מאד יועיל לאנשים שרוצים לדעת על הנשואים הללו כמו כן אני רוצה לשהמליץ לכם על רופא מצויין שמטפל בי עד היום השם שלו זה ד"ר אילן בן יצחק והוא מנהל המחלקה האורטופדית ילדים בבית החולים קפלן הרופא הנ"ל מטפל בי מהיום שנולדתי אם תרצו יותר פרטים תגיבו על זה ואני יוסיף גם על עצמי וגם על הרופא

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

תלאה, תלאה אותנו...
אנחנו היינו רוצים לקרוא את הסיפור שלך. ואם תעיין במאמרי הפורום תקרא סיפורים נוספים של בוגרי ק"פ. לגבי ההמלצה - מצטרפת. אמנם לא מכירה אותו אישית אבל עמיתו, ד"ר פנסקי, מטפל בתותוש שלי בן השנה ו-4 חודשים שיש לו ק"פ ברגל ימין. וממה שאני רואה בביקורים שלי שם - שניהם גם מקצועיים וגם אנשים נהדרים שמטפלים בחום ובאופן אישי בכל מטופל.

מנדי

New member
ברוכה הנמצאת

אז כמו שאמרתי אני בן 25 עוד מעט יום הולדת ונולדתי עם ק"פ בשני הרגליים וישר אחרי הלידה אני הייתי עם גבס אך זה לא עזר עברתי ניתוח בגיל 9 חדשים בשני הרגליים ע"י ד"ר מלכין וד"ר בן יצחק והוא אמר אז שרגל שמאל יצטרכו לנתח עוד פעם עד גיל 18 ההורים שלי פחדו שאני יעבור עוד ניתוח בגיל 18 שאני כבר לא יכלתי גם מבחינת כאבים וכל השאר עברתי את הניתוח השני את הניתוח ביצע ד"ר אילן בן יצחק מבית החולים קפלן במסגרת הניתוח היה סיבוך כל שהוא ונוצר קטע עם נמק ברגל כתוצאה (כנראה בעיה עם כלי הדם) שבעה חדשים הייתי מאושפז במחלקת אורטופדית ילדים בבית החולים קפלן שבמשך בתקופה הזאת עברתי השתלה של עור בקטע שהיה חסר עור את ההשתלה ביצע ד"ר אליהב מבית החולים קפלן יש לציין שמהשחרור שלי מבית החולים אני הולך עם נעליים לפי מידת גבס על פי המלצתו של ד"ר בן יצחק (את הנעליים אני עושה באורטפדיית פאר ברחובות שהבעלים שלה בעצמו פעם היה לו פוליו והוא נשאר מזה צולע ברגל) שנה שעברה עברתי עוד ניתוח אחרי שבניתוח הקודם (בגיל 18) עיוות באצבעות וגם את הניתוח הזה ביצע ד"ר אילן בן יצחק (יש לציין שהניתוח הזה עבר בשלום וחודש אחרי ניתוח כבר הוציאו לי את המסמר שהחזיק את האצבע) כיום אני הולך לביקורת פעם בחצי שנה וזהו אך אני הולך עם הנעליים המיוחדות שכל שנתיים אני מזמין זוג חדש

הי מנדי, ברוך הבא

לפורומינו הנפלא. תודה על השיתוף. שמי עידית ואני אמא לאושרי בן החצי שנה. אושרי נולד עם ק"פ בשתי רגליו והוא מטופל אצל פרופ' פורת בהדסה הר הצופים בירושלים. מטפלים בו בשיטת ד"ר פונזטי המתעוררת לתחיה מחודשת בארץ, הפעם יותר בצמוד להנחיותיו. גווניבר, כאן בפורום שלנו בת 22 ובטח מאוד תשמח על הצטרפותך! גם לחגי מנדלסון ולנו יש ק"פ ולקוקימן. אלו הם "בוגרי" הק"פ שלנו
אנחנו כאן בשבילך לאורך כל הדרך. ב8 לאפריל ייתקיים מפגש פורום בגן הלאומי. נשמח לראותך, פרטים תוכל למצא ב"לוח האירועים". ושלח גם את תאריך יום ההולדת שלך לאורית- הלא היא ,גן עדן היחידה.
עידית

היי מנדי ברוך הבא../images/Emo24.gif

וואו איזה סיפור ועוד וואו אחד, איזה זיכרון איך אתה זוכר את שמות כל הרופאים???? רציתי לשאול אותך שאלה, האם כשנולדת אמרו להוריך שמדובר בקלאב פוט או שאמרו שמדובר בבעיה אורטופדית כזאת או אחרת?, מעניין אותי לדעת ממתי התחיל המושג קלאב פוט. אצרף את סיפורך למאמרים ואעדכן את תאריך הלידה ששלחת לי. תודה ויום טוב אורית

מנדי

New member
ברוכה הנמצאת

בונוגע לזכרון אז ככה א. ההורים שלי אמרו לי ב. הרופא שמטפל בי ד"ר אילן בן יצחק גם אמר לי ובנוגע למה ששאלת האם אמרו להורים שלי שמדובר בק"פ אז התשובה היא כן

איזה סיפור....

והכי מצא חן בעיני הנימה החיובית והחזקה של הדברים למרות שעברת תהליך מאוד קשה. כל הכבוד

גווניבר

New member
שלום לך, וברוך הבא!

אני בת 22 עם ק"פ בשתי הרגליים. הציעו לי לאחרונה לעבור ניתוח לסידור העצמות בקרסוליים. האם הציעולך או שעברת ניתוח כזה? מה עוזר לך להקלה על כאבים? מה גורם במיוחד כאבים? מאוד חשוב לי לדבר עם אנשים בגילי בערך, לגבי התמודדות עם המצב. גם לי יש נעליים מיוחדות. בהתחלה עשו לי מדרסים לפי טביעת גבס, ועכשיו עושים לי נעליים ע"פ טביעת הרגל על מעין ספוג. טוב שבאת!!

מנדי

New member
ברוכה הנמצאת

לגבי הניתוח בקרסוליים לא הציעו לי את זה וגם לא עברתי את זה בנוגע לכאבים הגורם לה אחרי מאמץ ממשוכך או בחורף (בעיקר בחורף שקר) וגבי ההתמודדות עם המצב אז ככה שההיתי ילד הייתי יותר מתייחס לזה אבל עכשיו אני כבר לא מתייחס לזה כי זה אם אני יתייחס לזה זה לא ישנה כלום

למעלה