Club Med Pontresina

akeinan

New member
Club Med Pontresina

למישהוא יש אינפורמציה על האתר / המועדון. האם האתר בסדר לגולש ברמה בינונית (כחולים בעיקר)?

alonaski

New member
לא זוכרת רשמים של מישהו שהיה שם

ראה פה בקישור - רשום שהאתר מתאים רק ב 25% מהמסלולים שבו לבינוניים ו 40% מהמסלולים - לגולשים טובים!

יוסיסקי

New member
פונטרסינה

ראשית אני חייב לציין שלא הייתי בקלאב אך באתר הייתי גם הייתי אז כך, פונטרסינה אינה אתר סקי כי אם עיירה שוויצרית קטנה וקסומה במרחק 10 דקות נסיעה משתרעים מרחבי השלג של אתרי סנט מוריץ המעתירה כולל קורביליה, קורבץ', דיאוולצה וצוז. אין סקי אין סקי אאוט (חסרון מבחינתי) אבל אין בעיה לבלות יום שלם באתר או לעבור מאתר לאתר. האתרים ככלל מאד מאובזרים ומודרניים (אליפות העולם אשתקד הייתה בקורביליה) הרכבלים מחופים ונוחים והתורים קצרים. כל גולש בכל רמה יכול למצוא את מבוקשו ויש לא מעט מסלולים כחולים או אדומים למחצה שאין בעיה להתמודד איתם. האנשים אדיבים ונחמדים כיאה לשוויצרים הייקים, אך לא יותר מידי חברותיים. לגבי המועדון כפי שציינתי לא בקרנו בו אך פגשנו מידי פעם סקייריות מהקלאב שעיקר תלונותיהן נסובו על תכיפות הארוחות וגודלן (יותר מדי). לסיכום, מקום מקסים וכנראה שאגיע לשם השנה שוב.

akeinan

New member
Pontresina

תודה רבה על האינפורמציה , מעודד לשמוע שהמקום גם נחמד , וגם המסלולים טובים ברמות הבינוניות.

sockesy1

New member
הקלאב בפונטרזינה

הייתי שם לפני 5 שנים בקיץ... אבל, הקלאב מד בגודל הממוצע של כל הקלאבים (בואל טורנס החדרים קטנים בהרבה, בסנט מוריץ ובוילאר סור אולון החדרים גדולים יותר). לא עישנו בתוך חדר האוכל (כמו שנהוג בקלאבים אחרים). היה בחוץ קיר טיפוס של הקלאב, אבל אני מניח שבחורף זה לא כל כך משנה (אני לפחות לא מצליח להזיז את האצבעות שלי כשהן עטופות בכפפה במינוס 18). אין כמו עמק אנגדין, אחד היפים בעולם. רק, אתה יודע, אם התכוונת לקנות שם משהו, אז תשכח מזה, מחירי רצח, גם אם אתה גר בהרצליה פיתוח.

yaircarel

New member
יוסי. אתה יכול להעלות שוב את ...

התמונות שלך משם? שנוכל להתרשם גם ממראה העיניים? תודה

למעלה