../images/Emo3.gif כן... זו סוגיה בעייתית שחוזרת
כל שנה!!!!
יש גם כאלה שנשלחים מטעם העבודה לשבוע בפריז ומכיוון שהם כבר ממילא בצרפת, הם רוצים להשאר לעוד שבוע סקי - ואז גם - קלאב מד עושים להם בעיות...
אם אני מנסה להזכר מה עשו בעניין בשנה שעברה, אז האפשרויות היו אלו: 1. אם אתה מכיר מישהו/חבר צרפתי = שהוא יזמין עבורך. 2. לנסות להתקשר למשרדים של קלאב מד בפריז ולהזמין ישירות משם ! נסה - וספר לנו אח"כ איך הצליח לך... אה!!!!!!!!!!!!!!!
נזכרתי בעוד משהו!!!! בשיא העונה (ינואר-פברואר) קרה גם שקלאב מד לא יכלו למכור חופשות כי הטיסות היו מלאות!!! נגמרו להם כל מכסת החבילות (=נופש+טיסה) אבל לקלאב עצמו נשארו מקומות!!! אז מה שאני מציעה... תשריין לך טיסה כבר עכשיו (-בעזרת הזכאות שלך), אפילו לפברואר - שזה החודש הכי חם (=הוואקנס הצרפתי! = חופשת החורף בצרפת) ושבועיים-שלושה לפני שבוע הסקי שלך - צור קשר עם קלאב מד ותראה מה קורה שם! מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ...אם יהיה מלא בכל הקלאבים שבכיוון הטיסה שלך (כמובן - תזמין לז'נבה - שזו נקודת מוצא טובה להרבה מאוד אתרי סקי עם קלאב מד... או ציריך) - תמיד תוכל למצוא סידור לינה אחר - מלון או בית דירות וזה אפשר לסגור כבר בנחיתה בשדה התעופה עצמו!!!
זה מה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע בכל מקרה... אולי אחרים פה ידעו לתת עצות יותר טובות מנסיונם האישי!