CMV

תותי312

New member
CMV

ביש מזל רציני קרה לי.
ביום שישי עשיתי הזרעה. היה לי קצת חום . אחר כך ראיתי שעוד ממשיך אז עשיתי בדיקת CMV. ויצא לי חיובי וזו הדבקה ראשונה. עכשיו אני אחרי הזרעה שלא ברור מה יעלה בגורלה עם CMV חיובי. אני ממש ממש מרגישה נורא ומקווה שהטיפול הזה לא יצליח.
מישהי יודעת אם יש כדור או משהו שאפשר לקחת למנוע קליטה? ממש לא בא לי לעבור הפלה.

blueberries

New member
תתייעצי עם אחות במוקד קופ"ח

חוץ מזה את מתחילה לפתח נוגדנים למחלה ואת עדיין לא רשמית בהריון.גם אם תהיה השתרשות זה יקרה בין 6-10 ימים מההפרייה של הביצית.שווה לבדוק מה קורה במיקרה כזה גבולי כמו שלך.

shoosh101

New member
רגע, רוצה להבין עד הסוף -

עשית השבוע בדיקה ל- CMV ומה בדיוק יצא? IgM חיובי? IgG חיובי? האם עשו בדיקה שנקראת avidity?
בעיקרון, אם כבר יש לך נוגדנים, לא סביר שהחום שיש לך עכשיו הוא מה- CMV, כי לגוף לוקח שבועיים-שלושה לייצר נוגדנים (כאשר מדובר בהדבקה ראשונית).
מה שחשוב זה לברר עד כמה שניתן מתי נדבקת. אם ה- IgM חיובי וה- IgG שלילי, אכן מדובר בהדבקה שקרתה ממש לאחרונה. אם שניהם חיוביים, גם אז סביר שזו הדבקה מהתקופה האחרונה. אם רק ה- IgG חיובי, את יכולה לנשום קצת כי זה אומר שלא מדובר בהדבקה ממש חדשה. בדיקה בשם avidity נותנת אינדיקציה למועד ההדבקה - אם היא יוצאת גבוהה מ- 45% מדובר בהדבקה שקרתה לפני יותר מחצי שנה, ואז זה נחשב בסדר.

עודבש

New member
קודם כל

כפי שאמרו לך את צריכה את האווידיטי, כך תדעי פחות או יותר מתי הייתה ההדבקה, לא בהכרח היא קשורה לחום.
אח"כ חכי לבדוק אם אכן את בהריון ואז לחשוב על פתרון.

למעלה